Bărbat suspect lângă autoturismul care a explodat. Ultima zi din viața afaceristului

duminică, 30 mai 2021, 16:56
2 MIN
 Bărbat suspect lângă autoturismul care a explodat. Ultima zi din viața afaceristului

Ioan Crișan, omul de afaceri din Arad care a ars de viu după ce mașina sa a sărit în aer, și-a petrecut ultima zi din viață la ferma de somn african pe care o are.

Înainte cu o zi de explozia în care și-a pierdut viața, Ioan Crișan a fost la ferma de somn african pe care o deține în județul Arad. Seara a ajuns acasă în jurul orei 21 și noaptea nu a fost plecat.

Duminică dimineața el trebuia să se întâlnească cu angajații de la fermă, la ora 8, însă întâlnirea nu a mai avut loc. Bărbatul și-a pierdut viața după ce, întors de la cafenea s-a urcat în mașină să plece, iar autoturismul a sărit în aer. Omul de afaceri arădean deține o mașină care este adusă din America și are cutie automată.

Un detaliu neașteptat care a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul exploziei autoturismului lui Ioan Crișan conturează tot mai mult ipoteza unui dispozitiv exploziv comandat de la distanță. Un bărbat care apare în imagini ar putea fi personajul-cheie în acest dosar. Deși la câțiva metri de el arde mașina omului de afaceri, bărbatul din imagini trece grăbit și se depărtează de autoturism ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În mod normal, o reacție firească ar fi fost ca persoana să se oprească, să vadă ce s-a întâmplat, să vadă dacă poate ajuta, așa cum a făcut și acel bărbat care căuta un extinctor.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

Comentarii