Becali: DNA trebuie neapărat pus puțin la pământ, să stea el frumos, pe burtă

joi, 16 ianuarie 2020, 09:41
2 MIN
 Becali: DNA trebuie neapărat pus puțin la pământ, să stea el frumos, pe burtă

Gigi Becali vrea să aiba imaginea nepătata de vechile probleme cu legea și le cere judecătorilor să îl reabilitaze. El aduce și argumente: spune că a stat în pușcărie și nu a mai primit vreo condamnare în ultimii ani.

„Nu mă interesează să aleg, să candidez nu mă interesează. Deci nu e mare lucru. Trebuie să o ceri, că dacă nu o ceri, nu o obții niciodată. Iar pentru reabilitarea de drept trebuie să aștept 8 ani jumate. Eu am făcut pușcărie degeaba și voi știți asta. De asta am venit să cer reabilitarea. Judecătorii știu că am făcut pușcărie degeaba. Omul care a dat pușcăria nu mai e aici, adică Livia Stanciu”, a susținut Gigi Becali, la Curtea Supremă.

El a dat apoi de înțeles că nu vrea să mai intre în politică de teamă să nu se trezească iar cu dosare.

„DNA trebuie neapărat pus puțin la pământ, să stea el frumos, pe burtă, și să lase țara asta să respire, că au distrus-o. Au inventat tot felul de acuzații. Eu sunt Stan Pățitu. Eu am făcut pușcărie că mi s-a furat mașina și am dat whisky la hoți și eu în pușcărie. Am dat bani să se joace corect meciul de fotbal și au zis că e mită, deși nu e nicăieri în lume așa ceva”, a mai spus Becali.

Comentarii