Belgia: O femeie de 35 de ani a ucis un bărbat, l-a tăiat în bucăţi şi pus în valize

miercuri, 06 martie 2024, 15:35
2 MIN
 Belgia: O femeie de 35 de ani a ucis un bărbat, l-a tăiat în bucăţi şi pus în valize

Poliţia belgiană anunță că un bărbat de 67 de ani, care a oferit adăpost unei femei, după ce aceasta a fost externată de la psihiatrie, a fost găsit tăiat în bucăți și pus în valize.

Victima a fost identificată cu numele Jean. El a fost găsit mort pe 27 februarie, tranșat în mai multe bucăți și pus în valize chiar în apartamentu său din Uccle, localitate din regiunea capitalei Bruxelles.Crima a fost descoperită, după ce o femeie pe care Jean o lăsa să stea cu el a sunat la poliție și a amenințat cu sinuciderea, conform sudinfo.be.

Autorităție au aflat la scurt timp că autoarea crimei era chiar femeia care sunase la poliție. De asemenea, ea și-a recunoscut fapta și a fost imediat arestată.Jessica, în vârstă de 35 de ani a fost externată de la psihiatrie în urmă cu câteva luni și pentru că nu avea unde să stea, bărbatul a lăsat-o să stea la el în apartament, scrie Digi24.ro.

În urma anchetei a reieșit că în cursul lunii noiembrie cei doi au avut o ceartă, atunci Jessica l-a omorât pe Jean cu un cuțit. Dorind să scape de cadavru, femeia l-a decapitat și tăiat în mai multe bucăți, apoi l-a pus într-o geantă verde, în plase și saci de gunoi. Femeia nu a aruncat cadavrul și l-a păstrat în casă, ea rămânând în tot acest timp în apartamentul victimei.

„Victima o găzduia de câteva luni. A cunoscut-o pe suspectă când aceasta tocmai ieșise dintr-un spital de psihiatrie și nu avea unde să locuiască. Pe lângă istoricul psihiatric, această femeie era cunoscută pentru prostituție și consum de droguri”, a spus poliția pentru presa belgiană.Fostul iubit al femeii, Alain, de 55 de ani a spus pentru sudinfo.be că nu a crezut-o pe aceasta în stare să ucidă, chiar dacă avea și probleme psihice. Timp de 4 ani, ei au avut o relație și au stat împreună, dar s-au despărțit în urmă cu un an.

„Era o fată foarte amabilă, drăguță și inteligentă. Singura ei problemă era că avea crize”, a declarat Alain. El a declarat că în ziua în care a fost descoperită crima, Jessica l-a sunat printr-un apel video și i-a zis că vrea să se sinucidă, fiind foarte tulburată. Tot el mai spune că femeia i-a mărturisit crima și că i-a arătat pe cameră valizele unde se afla cadavrul lui Jean.După ce a terminat de vorbit la telefon cu femeia, Alain a sunat imediat la poliție.

 

Comentarii