Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

miercuri, 29 mai 2019, 08:16
3 MIN
 Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

Pentru copii este foarte importanta miscarea motiv pentru care parintii sunt obligati sa gaseasca cele mai bune solutii astfel incat copiii sa poata face cat mai multa miscare. Din pacate, sedentarismul este o boala care incet dar sigur ii cuprinde si pe copii, lucru care cu siguranta va avea consecinte grave. Pentru a preveni aparitia sedentarismului la copii dar si pentru a le oferi acestora o modalitate de distractie, parintii achizitioneaza biciclete copii pentru a le oferi copiilor o sansa in plus pentru o viata cat mai sanatoasa. Chiar daca pe piata de profil exista foarte multe modele de biciclete pentru copii, Pegas ramane in continuare lideul in materie de biciclete, indiferent de tipul acestora sau de categoria de varsta pentru care se doreste achizitionarea bicicletei.
 
Design-ul, materialele de cea mai buna calitate utilizate in confectionarea bicicletei dar si siguranta oferita de catre utilizarea unui model de bicicleta Pegas sunt doar cateva dintre motivele principale pentru care aceasta firma este cel mai bun producator de biciclete. Acesta ofera spre vanzare multe modele de biciclete, atat pentru adulti cat si pentru copii motiv pentru care produsele comercializate de catre Pegas acopera o plaja foarte mare din nevoile celor care doresc achizitionarea unei biciclete.

De Ziua copiilor, Pegas lanseaza doua noi modele de biciclete mountain bike copii. Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din Aluminiu 6061 si roti de 20”, Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau. La toate acestea, se poate sublinia greutatea redusa a  bicicletei, respectiv 10 Kg fara pedale. Acest lucru o face cea mai usoara bicicleta din clasa ei. Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai, recomandat pentru persoane cu inaltimi cuprinse intre 130 cm si 160 cm si care vor sa exploreze cararile sau drumurile intr-un ritm specific mersului pe doua roti montan. Rotile au dimensiunea de 24”, iar transmisia de la Shimano de tip 3×7 asigura o gama suficienta de viteze ca sa poti pedala in voie pe o gama variata de tipuri de teren.
 
Lansarea de noi modele de biciclete nu este singura surpriza pe care Pegas o pregateste copiilor cu ocazia zilei internationale a copilului. Ca in fiecare an, si in acest an Pegas ofera reduceri substantiale la achizitionarea de biciclete pentru copii precum si la achizitionarea diverselor accesorii destinate copiilor. Aceste reduceri pot ajunge pana la 60% si sunt valabile pentru achizitionarea oricarui tip de bicicleta pentru copii in perioada 24 mai – 10 iunie. Pentru ca, cu fiecare an care trece Pegas devine o firma din ce in ce mai experimentata, oficialii din cadrul acestei firme dau asigurari ca stocul de biciclete pus la vanzare in cadrul acestei promotii este atat de mare incat un numar foarte mare de clienti vor putea achizitiona la un pret mai mult decat accesbil bicicleta mult visata de catre copii.

Cu ocazia zilei internationale a copiilor, Pegas doreste sa traga un semnal de alarma cu privre la faptul ca din ce in ce mai multi copii devin sedentari, lucru care nu este deloc bine pentru saantatea acestor copii. Pentru ca semnalul de alarma ce urmeaza a fi tras de catre Pegas sa aiba un impact cat mai mare, reprezentantii acestei firme invita pe 1 iunie, in cadrul magazinelor Pegas din Bucuresti si tara pe toti copii care doresc sa invete tainele mersului pe bicicleta. Incepand cu aceasta data, personalul specializat din cadrul magazinelor Pegas va oferi gratuit copiilor cursuri cu privire la modul in care trebuie mers cu bicicleta, siguranta rutiera, care sunt avantajele oferite de catre mersul pe bicicleta precum si multe alte informatii extrem de importante despre placerea de a merge cu bicicleta. Pentru a putea lua parte la aceste cursuri, copii trebuie sa vina insotiti de catre unul dintre parinti.

In concluzie, avand in vedere importanta miscarii pentru o viata cat mai sanatoasa, profita de reducerile oferite de catre Pegas si fa-i copilului tau un cadou cu ajutorul caruia acesta sa imbine utilul cu placutul. Pentru orice informatii cu privire la detalii despre aceasta promotie nu ezita sa iei legatura cu unul dintre reprezentantii magazinelor Pegas, indiferent ca este vorba despre magazinele din mediul real sau din cel online.

Comentarii