Boateng a fost atacat de un fan: Ai venit la Barcelona doar pentru a face poze?

duminică, 07 aprilie 2019, 19:57
2 MIN
 Boateng a fost atacat de un fan: Ai venit la Barcelona doar pentru a face poze?

Barcelona a mai făcut un pas important pentru câştigarea celui de-al doilea titlu consecutiv în La Liga.

Sâmbătă seara, 6 aprilie, gruparea blaugrana s-a impus în faţa celor de la Atletico Madrid, scor 2-0, iar mijlocaşul Kevin Prince Boateng a continuat bucuria victoriei echipei sale pe conturile de socializare. Fotbalistul, venit împrumut în această iarnă de la formaţia din Italia Sassuolo, nu a mai prins niciun minut în La Liga în echipa pregătită de Ernesto Valverde, dar jucătorul în vârstă de 32 de ani îşi păstrează atitudinea pozitivă.

Pe contul lui de Instagram a postat o fotografie cu Messi & Co. după victoria cu Atletico, la care a adăugat mesajul: "Ce echipă!". Kevin Prince Boateng a fost imediat taxat de un urmăritor: "Ai venit la Barcelona doar pentru a face poze?". Răspunsul mijlocaşul a fost unul de nota "10+": "Dar fac poze foarte bune".

La venirea la Barcelona, mijlocaşul neamţ cu origini ghaneze a spus că i s-a îndeplinit visul vieţii lui când a semnat cu gruparea blaugrana. Boateng nu a jucat prea mult însă în tricoul catalanilor. Ajuns pe Nou Camp în ianuarie, meciul său de debut a fost pe 16 februarie, în La Liga, în victoria contra celor de la Valladolid, scor 1-0. Jucătorul nu a făcut parte din lotul Barcelonei în trei meciuri, iar singurele partide în care a mai jucat fotbalistul au fost în Cupa Regelui, în victoria echipei Sevilla, 2-0 şi în Supercupa Cataloniei, meci pierdut de Barcelona cu Girona, scor 0-1. Kevin Prince Boateng a fost împrumutat de Sassuolo până în vară, 30 iunie 2019. Mijlocaşul este cotat cu 8 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Comentarii