Bob Einstein, actorul cunoscut din serialul „Curb Your Enthusiasm”, a murit la 76 de ani

joi, 03 ianuarie 2019, 17:18
2 MIN
 Bob Einstein, actorul cunoscut din serialul „Curb Your Enthusiasm”, a murit la 76 de ani

Actorul american Bob Einstein, cunoscut din serialul de succes "Larry David, inamicul public nr. 1/ Curb Your Enthusiasm", a murit la vârsta de 76 de ani, în localitatea Indian Wells din California, anunţă platforma Deadline.

În serialul produs de Larry David, celebrul creator al producţiei "Seinfeld", Bob Einstein interpreta rolul lui Marty Funkhouser. "N-am văzut în viaţa mea un actor să se bucure de un rol aşa cum se bucura Bob când îl juca pe Mary Funkhouser, în serial. Erau nişte experienţe uimitoare şi de neuitat să îl cunoşti şi să lucrezi cu el. Nu era nimeni ca el, cum ne-a şi spus în mod repetat. Suntem toţi şocaţi", a declarat Larry David.

Bob Einstein a câştigat de două ori premiul Emmy şi făcea parte din distribuţia serialului încă de la lansarea producţiei, în 2004. Postul HBO a dezvăluit faptul că Einstein urma să apară şi în sezoul al zecelea al producţiei, dar că starea sănătăţii l-a împiedicat să filmeze. S-a născut la Los Angeles şi s-a hotărât să se apuce de comedie în 1958, după ce mai mulţi comici au ţinut discursuri la înmormântarea tatălui său, el însuşi actor de comedie. De-a lungul timpului, Einstein a apărut în emisiuni ca "The Steve Allen Show", "Late Night" cu David Letterman şi "Jimmy Kimmel Live!". A fost invitat şi la "The Tonight Show", cu Johnny Carson, Jey Leno, cât şi cu Conan O’Brien şi a apărut de două ori în seria lui Jerry Seinfeld "Comedians in Cars Getting Coffee".

Comentarii