Comunicat de presă (P)

Bodea: Sper să nu ne facem de râs cu primarul Iaşului în alianţa” Moldova se dezvoltă”!

miercuri, 19 decembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Bodea: Sper să nu ne facem de râs cu primarul Iaşului în alianţa” Moldova se dezvoltă”!

Iniţiativa „Moldova se dezvoltă“, lansată luni, nu poate fi decât salutată, ca un demers al autorităţilor locale de a ieşi din impasul generat de cea mai neprofesionistă şi ticăloasă guvernare din istoria noastră post-decembristă, cea PSD-ALDE. Nu pot să nu remarc faptul că majoritatea covârşitoare a primarilor care au lansat şi „Alianţa Vestului“ şi „Moldova se dezvoltă“ sunt liberali, buni administratori ai comunităţilor pe care le conduc. Unii dintre aceşti primari sunt un model de urmat în privinţa proiectelor deja implementate cu fonduri europene şi de felicitat pentru viziunea edilitară.

În acelaşi timp, strecurarea „apoliticului“ şi „tehnocratului“ Mihai Chirica în Asociaţia „Moldova se dezvoltă“ trebuie înţeleasă prin prisma faptului că Iaşul, indiferent de numele celui care ocupă azi funcţia de primar, are nevoie să fie la masa deciziilor care se iau acum. Totodată, Asociaţia „Moldova se dezvoltă“ nu va rezolva problemele de zi cu zi ale cetăţenilor din Suceava sau din Iaşi, tot administraţia locală este chemată să ofere răspunsuri şi lucrări edilitare care să permită dezvoltarea oraşelor. Cu toţii susţinem Autostrada Unirii, dar nici un mare proiect de infrastructură la nivel regional nu va fluidiza traficul în Iaşi, nici un mare proiect al regiunii nu va dezlega misterele grupurilor care căpuşează Primăria Municipiului Iaşi.

O fotografie de grup în compania unor primari performanţi ai PNL nu îi ştirbeşte cu nimic lui Mihai Chirica aura de incompetenţă în fruntea oraşului Iaşi. „Democratul“ Chirica s-a ascuns în spatele unei aşa-zise disidenţe faţă de PSD şi Liviu Dragnea pentru a-şi acoperi propria delăsare atunci când vine vorba despre problemele ieşenilor, iar acum ar face orice ca să fie perceput drept un om de viitor. Felul în care s-a gudurat pe lângă preşedintele Iohannis la recenta sa vizită la Iaşi, disperat să prindă toate pozele şi cadrele de la ştiri, veselia afişată în fotografia de grup a primarilor liberali nu amăgesc pe nimeni. Mihai Chirica are tot atâta legătură cu liberalismul cât au Liviu Dragnea cu democraţia şi Tudorel Toader cu statul de drept!

 

Deputat Marius Bodea

Preşedinte PNL Municipiul Iaşi

 

 

 

Comentarii