Bogdan Olteanu s-a predat la IPJ Dâmboviţa. A fost condamnat definitiv

joi, 29 octombrie 2020, 11:10
1 MIN
 Bogdan Olteanu s-a predat la IPJ Dâmboviţa. A fost condamnat definitiv

Fostul viceguvernator al Băncii Naţionale a României şi fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. El s-a predat, joi, la sediul IPJ Dâmboviţa.

Curtea de Apel Bucureşti i-a redus pedeapsa stabilită iniţial de prima instanţă, care era de şapte ani de detenţie. Curtea de Apel a emis şi mandatul de executare a pedepsei.

„Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Olteanu Bogdan pentru infracţiunea de trafic de influenţă (…) de la 7 ani închisoare la 5 ani închisoare, menţinând pedepsele complementare şi accesorii aplicate aceluiaşi inculpat prin sentinţa apelată. (…) Deduce din pedeapsa principală de 5 ani închisoare aplicată inculpatului perioada reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la 29.07.2016 la 20.10.2016, inclusiv. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate. (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 29 octombrie 2020”, se arată în minuta instanţei.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii