De Business

Punem punctul pe știi

Brandul Iaşului, medalie de aur la unul dintre cele mai importante concursuri de branding din Europa

joi, 23 martie 2023, 11:26
1 MIN
 Brandul Iaşului, medalie de aur la unul dintre cele mai importante concursuri de branding din Europa

Brandul Iaşului, concept dezvoltat în principal de către agenţia Namogo, a câştigat medalia de aur la Transform Awards Europe 2023, unul dintre cele mai importante concursuri de profil din Europa.

“Identitatea de brand "Iaşi – oraşul creatorilor" a primit locul întâi aseară, la Londra, în cadrul galei de decernare a premiilor care au reunit unele dintre cele mai mari agenţii de branding din lume precum Interbrand, Landor & Fitch, Pentagram sau Lantern.

Juriul, format din peste 30 de specialişti în domeniu de la companii precum Twitter, Adidas, Nestlé sau Bayer, a apreciat versatilitatea identităţii vizuale care celebrează numele oraşului într-un mod unic şi creativ, permiţând explorarea în diferite siluete şi expresii spaţiale. Identitatea arată schimbarea prin care trece oraşul şi viziunea orientată spre industriile creative.

Identitatea de brand a orașului Iași poate fi consultată pe https://namogo.com/project/the-city-of-creators

”Mulţumim mult Destination IAŞI şi tuturor celor au ajutat acest proiect să se nască şi să ajungă aici. Ne bucurăm că, după un an de la lansare, vocile specialiştilor fără ghilimele s-au auzit mai puternic şi sperăm ca viziunea pentru Iaşi să se împlinească în anii care urmează”, se arată pe pagina de socializare a agenţiei Namogo.

Comentarii