Candidat la şefia unui spital, respins pentru o adeverinţă medicală

joi, 06 mai 2021, 01:50
1 MIN
 Candidat la şefia unui spital, respins pentru o adeverinţă medicală

Postul de manager al Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri este din nou râvnit de mai multe persoane. După ce, la concursul precedent din anul 2017, Victor Idricianu a mai avut o contracandidată care s-a înscris, şi de această dată şi-a mai depus dosarul de înscriere încă o persoană.

Este vorba despre Gabriela Ciolpan, asistent medical la Spitalul de Copii "Sf. Maria", care este şi evaluator în cadrul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate. Ieri au fost afişate rezultatele selecţiei de dosare, însă candidata fiind declarată respinsă din cauza lipsei unor documente necesare. "Dosarul este respins pe motiv că nu sunt îndeplinite condiţiile obligatorii aşa cum au fost publicate prin anunţul de concurs – lipsă document medical care să ateste condiţia de apt medical, fizic şi neuropsihic.

Din adeverinţa medicală eliberată de către medicul de familie rezultă că «nu este în evidenţă cu afecţiuni cronice» ceea ce înseamnă că nu poate substitui un document medical care să ateste starea de apt medical, fizic şi neuropsihic, aşa cum a fost solicitat în anunţul de concurs", se precizează în răspunsul comisiei de concurs. Rezultatul poate fi contestat până astăzi, ora 14.00. Pe 7 mai, urmează să fie publicate proiectele de management, susţinerea publică a proiectului fiind programată pentru data de 17 mai. Rezultatele finale vor fi afişate pe 19 mai, ora 15.00, iar concursul va avea loc la sediul spitalului. În momentul de faţă, postul de manager este ocupat de juristul Victor Idricianu.

Comentarii