Cât costă revelionul în pub-urile ieşene. Ponturi pe ultima sută de metri!

sâmbătă, 29 decembrie 2018, 02:50
3 MIN
 Cât costă revelionul în pub-urile ieşene. Ponturi pe ultima sută de metri!

Majoritatea cluburilor şi pub-urilor din Iaşi organizează petreceri pentru noaptea de revelion, acestea oferind tinerilor oferte care pornesc de la 30 de lei pentru o persoană, dar ajung şi la 400 de lei sau chiar mai mult, în funcţie de pachetele pe care le aleg. Astfel, mai jos veţi putea afla câteva dintre ofertele celor mai frecventate cluburi şi pub-uri din Iaşi. Cele mai multe dintre acestea au însă locurile rezervate de mai bine de o săptămână.

Una dintre cele mai costisitoare oferte o găseşti în Club Skin, care a pregătit o petrecere tematică, „Casino Royale”, cu dress code, iar doar accesul în club costă 200 de lei de persoană, fără a avea o masă rezervată. Pentru o canapea, cei care ajung aici trebuie să scoată din buzunar 350 de lei pentru o persoană, iar pentru secţiunea VIP preţul este de 400 de lei de persoană.

Tot 400 de lei trebuie să scoată din buzunar şi cei care doresc să petreacă în Time Out, care promite „delicii în nuanţe coapte” şi „aperitive care stârnesc fascinaţia”. În Legend Pub, pentru a petrece alături de prieteni „legendari”, o persoană trebuie să scoată din buzunar 270 de lei. Pentru cei care vor petrece aici, organizatorii au pregătit tombolă cu premii, DJ şi MC, artificii, şampanie, dar şi o zonă foto, iar petrecăreţii pot veni îmbrăcaţi cum vor, neexistând un dress code.

200 de lei pentru o „călătorie” în Thailanda

Cafeneaua Piaţa Unirii a pregătit, pentru noaptea dintre ani, o petrecere care are ca temă Thailanda. Cei prezenţi au all inclusive la produsele de gastronomie, un free beach bar, sushi şi fructe de mare, dar şi preparate din muşchi de vită sau foie gras. Un bilet de intrare este 200 de lei, iar biletele la „clasa I” costă 250 de lei.

Un alt loc frecventat de tineri în timpul anului este Hunter’s Pub. În noaptea de revelion, cei prezenţi aici vor asculta muzică pusă de DJ Theo Rosca, vor primi shot-uri din partea casei şi vor putea admira focuri de artificii. Pentru un loc la petrecerea din Copou, preţul pentru o persoană este de 150 de lei.

Un alt local studenţesc, Tribo, a pregătit pentru pretrecăreţi platouri finger food, prăjituri, dulciuri şi fructe, dar şi bonuri valorice de 100 de lei pentru cei care vor petrece în Tudor Vladimirescu. Preţul unui bilet aici este de 200 de lei, muzica urmând să fie pusă de către DJ Johnny W.

În Fratelli Lounge & Club preţul unui bilet la petrecerea de Anul Nou este de 199 de lei. Cei care vor petrece aici, vor trebui să se îmbrace elegant, vor avea open bar, dar şi „mâncăruri fantastice”. Muzica bună poate fi găsită în RocknRolla. „The Show Must Go On” promite o petrecere pe muzica lui Freddy Mercury sau a altor artişti apreciaţi, biletul de intrare fiind de 200 de lei pentru o persoană.

Unde sunt cele mai mici preţuri

Dubla NYE Party, care va avea loc în Dubla, aproape de Ciric, propune o petrecere „estivală”, cu şampanie şi surprize la bar. Muzica va fi pusă de către Christopher Ledger, LIZZ, COSMJN, IULY.B şi Buniku, iar cei care doresc un loc la petrecere pot plăti 75 de lei pentru un bilet până pe 30 decembrie, preţul fiind de 100 de lei în noaptea evenimentului. Pub-ul La Bază propune o noapte de petrecere pentru 100 de lei, iar cei care aleg să îşi petreacă revelionul aici vor primi şi bonuri de consumaţie de 50 de lei, iar aperitivele vor trebui să fie aduse de acasă.

Tot la CUB va avea loc şi „Revelion atomic”, organizat de Underground Pub. Petrecăreţii vor putea auzi muzica anilor ’90-2000 de pe Atomic TV, combinată cu mixuri actuale, iar preţul unui bilet este de doar 40 de lei, iar alături, în Taverna, preţul pentru o persoană este de doar 30 de lei, organizatorii oferind şi o sticlă de vin pentru fiecare masă. 

Comentarii