Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

vineri, 21 ianuarie 2022, 02:50
2 MIN
 Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Mişcare magistrală, de maestru emerit (nu spunem în ce anume) a rectorul de la „Cuza”, dom’ Tudorel, în aceste zile de plin scandal al pagiatului lucrării de doctorat a premierului Ciucă: a scos şi el la bătaie una din diplomele din sertar, şi nu una oarecare. 

Cum vedem că este cam singura diplomă pe care o expune la interval, pe pagina de facebook, am bănuit, logic, că e cea cu care se mândreşte cel mai mult: cea de doctor honoris cauza a instituţiei similare din Odesa.

Ne întrebăm acuma, având în vedere ce rol a avut el în cel mai ruşinos guvern din 1990 încoace, dacă totuşi această scoatere la interval a diplomei chiar are oare legătură că scandalul diplomei de doctorat a lui Ciucă?

Sau mai degrabă cu planurile Rusiei de a ataca Ucraina în aceste zile, şi mai ales de a pune mâna pe Donbass şi Odesa? Căci, cu evenimente astrale precum Luna Lupului din ziua publicării, sau ploaia de meteoriţi din ianuarie, ei bine, cu astea sigur nu are legătură…

Nea Măricel, înc’ un băieţel

Pentru că tot ne-a întrebat multă lume în ultimele zile de unde trebuie luat şi cui ar fi atribuit noul şef al Ogrăzii de Sconturi Iaşi, un necunoscut pe care cică nici femeia de serviciu nu-l ştia acolo înainte de numire, iată, stimaţi telespectatori, că am săpat olecuţă în zonă şi pe azi avem răspunsul.

Tipul este un apropiat al lui nea Măricel de la partidoiul ieşean, face parte din cercul lui ăla strâmt, şi ar fi fost pus acolo special cu misiunea de a ţine pulpana firmelor din anturaj care fac afaceri cu statul, dar şi instituţiilor conduse de cei din anturaj, la cheltuirea bănuţilor. Ceea ce măcar e bine de ştiut, pe viitor.

PS: Ultima variantă privind pretenţiile lui Putin: a făcut scandal că atacă Ucraina, dar va lua doar Donbass-ul. Toţi vor răsufla uşuraţi: vai, ce ieftin am scăpat! E de bine.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii