Ce se întâmplă cu copilul de 5 ani, singurul care a scăpat din telefericul morții

miercuri, 26 mai 2021, 08:03
1 MIN
 Ce se întâmplă cu copilul de 5 ani, singurul care a scăpat din telefericul morții

Eitan Moshe Biran este singurul supravieţuitor al accidentului de teleferic din Italia. Copilul şi-a pierdut părinţii, fratele de 2 ani şi străbunicii materni. El are 5 ani, este internat la terapie intensivă la spitalul „Regina Margherita” şi începe să îşi revină.

El era conştient la sosirea la spitalul de copii Regina Margherita din Torino, dar a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă şi este încă în spital cu mai multe oase rupte.

„A petrecut o noapte liniştită şi condiţiile sale sunt stabile. Acest lucru a determinat echipa de medici să înceapă procesul de trezire a copilului, care constă în reducerea medicamentelor”, declară medicul Giovanni La Valle.

Medicii subliniază şi aspectul psihologic: „Copilul trebuie să aibă sprijinul psihologilor atât în ​​timpul trezirii, cât şi după trezire. Echipa noastră de psihologi, experţi şi specializaţi în aceste cazuri s-a pregătit şi va sprijini echipa de anestezişti în timpul trezirii. Mai târziu vor avea grijă atât de copil, cât şi de familie”.

Prognostiul medicilor rămâne rezervat, dar aceştia vorbesc despre un „optimism precaut”.

Băiatul a fost identificat de ministrul israelian de externe ca fiind Eitan Brian, singurul supravieţuitor din cele 15 persoane care se aflau în telecabină. Ambasada israeliană declară că depune eforturi pentru a ajuta la repatrierea cadavrelor.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii