Ce supriză i-au pregătit colegii unui luptător al SAS Iaşi care a ieşit la pensie

luni, 19 septembrie 2022, 12:09
2 MIN
 Ce supriză i-au pregătit colegii unui luptător al SAS Iaşi care a ieşit la pensie

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., Relu, un luptător al SAS Iaşi a avut ultima sa zi de lucru, înainte de a ieşi la pensie. Pentru că a fost un poliţist cu o activitate exemplară, un camarad de nădejde în misiunile cu risc ridicat pentru securitatea lor, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale s-a gândit să-i facă o surpriză, pentru a rămâne cu o amintire plăcută din această zi.

Relu este specialist în domeniul pirotehnic şi pentru că în acea zi avea o activitate de prezentare a tehnicii din dotarea Poliţiei Române, în cadrul unui eveniment, colegii i-au pregătit un tort şi un mini-interviu prin intermediul căruia să realizeze o scurtă retrospectivă asupra carierei sale, care l-a pus în situaţii limită, în acelaşi timp oferindu-i satisfacţii pe măsura curajului şi pasiunii cu care s-a implicat în fiecare misiune.

Surpriza colegilor l-a surprins plăcut şi l-a emoţionat până aproape de lacrimi.

Iată mesajul lui Relu, la final de carieră în domeniul acţiunilor speciale:

“E un sentiment atât de ciudat! Mă doare gândul că mă despart de oamenii pe care i-am iubit cel mai mult, de meseria pe care am respectat-o atât de mult şi pentru care aş fi făcut sacrificiul suprem! O să-mi fie dor de lumea voastră! Să vă dea Dumnezeu tot binele din lume şi să aveţi misiuni uşoare! Semper fi!”

Pentru că îi cunoaştem potenţialul, noi, echipa luptătorilor SAS Iaşi îi dorim succes în proiectele viitoare!

Serviciul pentru Acţiuni Speciale este structura destinată intervenţiei pentru combaterea criminalităţii şi violenţelor stradale, participarea la acţiunile de prindere a infractorilor periculoşi, aplanarea actelor de tulburare gravă a ordinii publice ori a conflictelor deschise cu evoluţie violentă.

 

Comentarii