Ce ziceţi: photoshop?

sâmbătă, 27 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 Ce ziceţi: photoshop?

Ce ziceţi, stimaţi telespectatori, despre casca de pe capul premarelui: e pusă pe bune, sau de băieţii de la grafică, în programul de prelucrat poze Photoshop? 

Din ce se bârfeşte prin mediul online, cică premarele a vizitat săptămâna asta şantierul podului peste Bahlui din Cicoarei. Când să urce însă poza pe pagina de Facebook, un gură cască de alături i-a zis că nu e legal, căci trebuia să aibă cască, dacă a fost pe şantier. Asa că băieţii de la Photoshop, poc, o cască peste căpăţână.

Băbăeţ, mai atenţi oleacă la procentele de ajustare, bă! Ia, ca să vă faceţi mâna, data viitoare mai sugeţi-i din Photoshop burtica olecuţă lui domn premare! Că, vorba aia, tot se apropie campania…

PS: Scurt pe doi, dacă tot vorbim de premare: cică azi au loc alegeri la PLUS Iaşi, partidul lui Cioloş căruia Chirica îi face curte. Câştigă au ba omul lui?  Oricum, cică iese scandal.

Iacătă-i lănţoaiele!

Niscai colegi gazetari din Capitală n-au avut de lucru şi i-au cântărit, cu ochiul unui expert, toate bijuteriile pe care le poartă tanti Veorica pe ea, la o reprezentaţie. Din ce-au aproximat ei, cică tanti duce nu mai mult de vreo juma de chil odată.

Căci, nu ştim dacă se vede bine acolo la mâna stângă, e un lănţoi cu care poţi priponi şi juncanul. Iar jos, o broşă Chanel de 1.000 de euro.

Cică mai are vreo 20 acasă. Na, prezidenţiabilă!

Comentarii