COMUNICAT DE PRESA

Cecuri cadou, vouchere şi chill zone by Iulius Mall Iaşi, la evenimentul Senzoria

vineri, 14 august 2020, 14:26
1 MIN
 Cecuri cadou, vouchere şi chill zone by Iulius Mall Iaşi, la evenimentul Senzoria

Ţi-e dor de muzică bună şi distracţie? Şi nouă! În acest weekend, vom fi prezenţi la Senzoria, organizat în pădurea Ciric, în locaţia The Secret. Vino şi tu să vezi ce surprize ţi-am pregătit!

Veştile bune circulă repede! De aceea, te anunţăm că în acest weekend ne găseşti la evenimentul Senzoria. Sâmbătă, 15 august 2020, de la ora 16.00, ne vedem în pădurea Ciric, în locaţia The Secret. Pentru ca tu să te simţi cât mai bine în zona Iulius Mall, am amenajat un loc cozy, unde te poţi relaxa, încărca cu energie şi bună dispoziţie. Şi, ca să pătrundem cu totul în atmosfera de festival, ţi-am pregătit şi mai multe surprize. Descoperă cecuri cadou în valoare de 50 de lei, vouchere la magazinele Buzz Sneaker Station, Tucano Coffee şi La Piadina oferite de Iulius Mall Iaşi. Aşadar, distracţia poate continua cu o sesiune de shopping la mall.

Adaptat noului context, evenimentul propune o experienţă inedită bazată pe văz, auz, miros şi gust. Astfel, jocurile de lumini multicolore proiectate pe copaci vor face ca arborii să semene cu cei din poveşti, ne vom relaxa ascultând muzica pusă de DJ-ul invitat, ne vom bucura de aer curat, iar bucătarii profesionişti ne vor delecta cu preparatele lor culinare.

Ne vedem în colţul de relaxare Iulius Mall, de la Senzoria!

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

 

Comentarii