Cel mai belfer om din ograda lui Mihăiţă

vineri, 05 octombrie 2018, 01:50
3 MIN
 Cel mai belfer om din ograda lui Mihăiţă

Dom’le, voi ştiţi cine e cel mai belfer om din tăt palatul cel roznovan al lui Mihăiţă? Ne referim la cât îi intră acestuia pe card, la final de lună, evident! Ei bine, n-o să ghiciţi nici din zece încercări. 

Aşa că o să vă lăsăm olecuţă de timp de gândire, până într-unul din episoadele următoare, dar până atunci o să vă dăm câteva indicii foarte clare, ca, cetindu-le, să nu aveţi cum da rateu. Omul are numai salariul de 100 de bulioane de lei vechi, dar pe lângă acestea el mai primeşte şi o pensionară de 102 bulioane pe lună. Deci, în total, 202 bulioane de tomate vechi pe lună, pe muche. Acuma, iote, ne-am prins şi noi de ce l-am tot văzut într-o vreme pe personagiu probând maşini, foarte preocupat, nu cu aer de gură cască, şi numai la porţi deschise ale dealerilor locali, la mărci de lux, pe care le lua la rând. Apropo, haideţi să ne lămurim dacă şi-a luat până la urmă şi maşinoi de lux, apoi vă dăm totul, pe tavă: nume, prenume, cenepeu, grupă sanguină, culoarea ochilor şi număr la pantofi. Pa şi pusi, hai liberare!

Cojoc de vreme rea şi vânturi electorale, la partidoiul ieşean

Unul din planurile pentru care nea Măricel l-a promovat cât a putut să prindă post în guvern, ca ministru, pe mult mai tânărul său subordonat politic Bogdănel cu Cojoc, titular la ministerul soţietăţii cu informatica, a fost cică acela ca anul viitor, an preelectoral, partidoiul să aibă la Iaşi o bază cât mai largă de alegere a unui om pe care să-l împingă în lupta electorală cu Mihai Chirica. Numai că, ghinion, junele cu Cojoc, o fi ştiind el ceva din ale informaticii, dar nu e vizibil deloc din postura cu pricina, aşa încât la întoarcere la Iaşi să aibă şi el acolo sub braţ un băgăjel de notorietate cât de cât. Timp de vreun an, personagiul abia s-a prins cum stau lucrurile pe acolo, probabil, sau cel puţin aşa am putea deduce din moment ce nu l-am auzit deloc cu iniţiative. Abia recent a fost ceva mediatizare cu numele lui în coadă, cu o iniţiativă ce chiar pare interesantă. Însă, vorba lui dom’ preşedinte: ghinion – interesantă, dar nu pentru electoratul vizat de partidoi la Iaşi.

Cu ochii pe Todorel ca pe butelie

Interesantă întălnire secretă aseară la Bucureşti, cu ieşeanul Todorrel în coada mesei, iar în cap cu DDragnea şi Tăriceanu. Aceştia cică ar fi stabilit dacă şi cum să dea ordonanţa cu amnistria. Nu ştim ce-au decis, dar urmăriţi-l pe Todorel cu atenţie zilele următoare! Vom vedea dacă până la urmă cei doi îi vor turna în cap lui Todorel, dintr-un foc, tot hărdăul cu rahat. Hărdâu din care până acuma Todorel se servea doar cu polonicul.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii