Cele 8 beneficii ale purtării bijuteriilor din argint (P)

miercuri, 28 decembrie 2022, 02:50
3 MIN
 Cele 8 beneficii ale purtării bijuteriilor din argint (P)

Astăzi veți descoperi cele 8 beneficii pentru sănătate ale purtării bijuteriilor din argint. Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta în viața de zi cu zi și că vă va face plăcere să cunoașteți aceste caracteristici ale argintului pe care foarte puțini oameni le cunosc.

1. Efecte antibiotice

Argintul a fost folosit ca material antibacterian de mii de ani. Era folosit pentru a colecta apa și ca recipient pentru a depozita alimentele pentru o mai bună conservare, de aceea tacâmurile folosite în antichitate erau toate din argint, pentru a preveni bolile.

În zilele noastre, argintul este folosit din nou ca un complement în lupta împotriva bolilor, prin urmare, purtarea bijuteriilor din argint ajută organismul nostru să lupte împotriva bacteriilor.

Așa că acum aveți încă un motiv bun pentru a cumpăra bijuteriile din argint pe care vi le doriți cu ardoare.

2. Acestea reduc artrita

Oamenii de știință au descoperit că purtarea argintului reduce durerea cauzată de artrită, ei recomandă purtarea inelelor de argint dacă simțiți dureri la nivelul articulațiilor degetelor. De asemenea, ajută la combaterea hiperextensiei mâinilor.

3. Ajută la circulația sângelui în tot corpul

Venele și arterele rămân elastice, ajutând la formarea oaselor și la regenerarea pielii, de aceea, este foarte recomandat, dacă aveți probleme cu circulația, să purtați o brățară sau un ceas cu curea de argint.

4. Atenuează efectele radiațiilor

V-ați simțit vreodată obosit atunci când intrați în contact cu o mulțime de dispozitive electronice? Ei bine, asta din cauza câmpurilor electromagnetice pe care le generează, undele lor pot provoca dureri de cap intense și alte afecțiuni.

Argintul, datorită încărcăturii sale pozitive, vă protejează de aceste unde, prin urmare, utilizarea argintului este foarte recomandată pentru persoanele care lucrează online sau cu multe dispozitive electronice.

5. Stabilizează temperatura corpului

Argintul ajută la menținerea unei temperaturi stabile în organism, ceea ce ajută la prevenirea bolilor, este foarte sănătos să îl folosim atunci când este frig sau când facem sport, deoarece ne va regla temperatura corpului și nu vom fi afectați atât de mult de schimbările bruște de temperatură.

6. Reduce insomnia

Acesta este, probabil, beneficiul pe care îl știm cu toții, întotdeauna s-a spus în cultura populară că, dacă ai probleme de somn, pune un obiect de argint sub pernă.

Bijuterii oferte, online

Argintul este capabil să calmeze oamenii și să îi facă să doarmă mai profund, permițându-le să se odihnească mai bine și să fie mai activi a doua zi. Știți, remediul bunicii funcționează întotdeauna.

7. Argintul reduce tensiunea

Argintul are proprietatea de a reduce nivelul de tensiune, astfel încât vine la îndemână pentru persoanele hipertensive, deoarece, ajută la reducerea acestor niveluri ridicate.

Așadar, dacă ești o persoană cu tensiune arterială ridicată sau cunoști pe cineva cu tensiune arterială ridicată, trebuie să îi oferi o bijuterie de argint de ziua lor.

8. Ajută împotriva anxietății

Poate că aceasta este cea mai importantă proprietate a argintului. Purtarea bijuteriilor din argint este un lucru foarte pozitiv pentru persoanele cu anxietate, deoarece le ajută să se calmeze. Atingerea colierului sau rotirea inelului (inelele rotative sunt recomandate de toți medicii pentru a ajuta persoanele cu anxietate), ajută persoana care suferă de anxietate să se calmeze și să se controleze.

Și iată care sunt cele 8 beneficii ale purtării bijuteriilor din argint, spune-ne, le știai pe toate? care te-a surprins cel mai mult? Mai știi vreun alt beneficiu al argintului?

Dincolo de toate aceste beneficii, un alt motiv pentru care bijuteriile din argint merită să fie cumpărate, purtate și colecționate este calitatea și durabilitatea pe care le oferă. Ați auzit probabil de bijuteriile moștenite de la bunici? Argintul este un material care permite acest tip de tradiție datorită durabilității sale. Accesoriile realizate din argint tind să arate întotdeauna la fel de bine ca în prima zi. Deși materialul permite o conservare de invidiat, aceasta va depinde de îngrijirea și curățarea accesoriului.

Comentarii