Chirica, prins în marea dilemă: laleaua galbenă versus laleaua roşie

sâmbătă, 30 aprilie 2022, 01:50
2 MIN
 Chirica, prins în marea dilemă: laleaua galbenă versus laleaua roşie

Când vă spuneam, nu mai departe de ieri, că premarele este în mintea copchiilor căci, iote, se ocupă de boschetarii care dau foc la două peturi, şi anunţă cu tam-tam pe feisbuc că a pus ţaigherii să-l amendeze, voi nu şi nu: Batman, Batman. 

Iată, stimaţi telespectatori, ultima năzdrăvănie  a acestuia: i-a pus pe angajaţii de la Spaţii Verzi să-i planteze în faţa Premăriei roznovane doar lalele galbene, intercalate doar cu panseluţe albastre. Adicătelea culorile liberale, ştiţi voi… Poate ar zice unii că, deh, s-a-ntâmplat, domle, că aşa au fost florile, că doar n-o fi atât de copchil la minte ca să se ţină de astfel de panarame? Ei bine, iată mai jos cum arătau lalelele în 2017, anul cu ultima primăvară care l-a mai prins pe personagiu în PSD: toate roşii, cap-coadă.

În fine, bine că nu poate ajunge la anul prin USR: de un’ să-i scoată atunci angajaţii lalele albastre?

Baliverne politice la meci

Dacă tot veni vorba de premare, haideţi să vă spunem una scurtă şi despre city-managerul lui, fostul dipotat orfan Movilă. Cică la finele săptămânii, când am dat la gazetă de mişmaşurile lui cu lucrări fără autorizaţie în Centru, chiar în acea zi el s-a dus la meci în Copou, la Poli. Iar la tribuna oficială cică toţi îl întrebau şi-l arătau cu degetul: bă, da’ chiar aşa să faci tu? Iar Movilă cică dădea din mâini şi-i asigura pe toţi că gata, a rezolvat deja problema cu şefu’ şi locotenenţii de la urbanism, şi că oricum nu e chiar aşa cum spune lumea. Băbăeţ, ăsta dacă-şi minte acasă consoarta şi vede că-i merge, el crede că figura asta ţine şi cu băieţii, la meci?

PS: Aveam una pe azi şi cu ţaigherul roterist şef, stimaţi participanţi la trafic. Staţi deci aproape, bară la bară, că vorbim pe larg în episodul următor!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii