Cine e păluga din imagine şi ce vrea

joi, 24 octombrie 2019, 01:50
2 MIN
 Cine e păluga din imagine şi ce vrea

Este că vă spune ceva imaginea şi barbişonul acestui fante de discotecă? Ei, cum să nu vă spună, căci a fost menistru plin, coleg de cabinet cu domn rector de-alături! 

Iar poza am găsit-o chiar pe pagina fostului menistru Toader, postată ieri, poză făcută chiar la Vniversitate. Oficial, aflăm că fostul menistru al Tineretului a venit la Iaşi ca să lanseze un program de parteneriat, în care studenţii ar fi parte.

Neoficial, auzim că acesta a venit la domn rector cu gând să se înscrie la un doftorat, la vniversitate, că a auzit că se poartă sezonul ăsta. Prima dată am crezut că la Drept, specialitatea lui domn rector, căci aşa au făcut multe vedete ale politichiei din capitală. Numai că băiatul din dreapta e absolvent de sport. Hmm: o fi treaba cu MCV-ul?

Peni Hill, rămas orfan politic instituţionalizat?

Auzim prin piaţă că buhaiul şantajist Ghihocel şi-a pierdut şi bruma de ţâfnă de aranjor şi combinator cu care îi plăcea lui cel mai mult să se dea mare printre toporaşii lui, după ce s-a dovedit încă o dată că a merge pe barba lui e ca şi cum ai pune şaua pe calul mort şi ai vrea să ajungi primul la praznic. Sau, poate că nu ştiaţi, dar el e cel care i s-a tot lăudat lui Peni Hill de Bahlui că îl va lua de căpăstru şi îl va duce în PNL, başca îl va face direct şef, totul pe fi-liera bucovineanului Flutur.

Iar din toate poveştile astea Peni nu s-a ales decât cu o oră de stat cu buchetul de flori în mână şi cu ocarda pe piept, în holul hotelului, ca un papiţoi cu pampon.

Dar asta nu e tot: cică mai nou Peni aranjează o combinaţie politică, întru salvarea viitorului său, tot cu buhaiul. Băbăete, ia şi tu presa vremii şi vezi că, în toate campaniile din ‘90 încoace, catindatul susţinut de Ghihocel a pierdut fără excepţie. Aşa că: la mai mare!

Vin anticipatele?

Auzim că se aranjează tot mai mult treburile pentru anticipate, pe motiv că bugetul arată mai nasol decât se credea. Deci va fi lăsată tot tanti să facă viitorul buget, ce nu poate fi făcut decât cu tăieri şi disponibilizări.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii