Cine este bărbatul beat criţă care a intrat cu Touareg-ul în copac, pe Bucium? Maşina era a soţiei

joi, 26 ianuarie 2023, 02:50
2 MIN
 Cine este bărbatul beat criţă care a intrat cu Touareg-ul în copac, pe Bucium? Maşina era a soţiei

Un om de afaceri din Iaşi s-a îmbătat criţă luni dimineaţă, a luat maşina soţiei, un Volkswagen Touareg, şi a izbit-o violent de un copac, în curbele din Bucium, şoferul ajungând în cele din urmă la spital. 

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 9, pe sensul de coborâre spre Iaşi, chiar în curba de la intersecţia DN24 cu primul drum, din vale, ce urcă spre sat Păun. Paul Ţugui, în vârstă de 46 de ani, s-a urcat la volanul autovehicolului deţinut în acte de către soţie şi, în timp ce cobora spre Iaşi, a ieşit de pe drum, a lovit un indicator apoi s-a izbit violent de un copac.

Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, apoi poliţiştii i-au deschis un dosar penal.

„La data de 25 ianuarie anul curent, în jurul orei 9.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Bârnova. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în accident a fost implicat un auto condus de un bărbat, care ar fi acroşat un indicator rutier, iar apoi ar fi intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul auto a fost transportat la spital unde a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii