Cine este milionarul cu care a plecat Lidia Buble într-o vacanţă exotică

vineri, 11 decembrie 2020, 17:57
1 MIN
 Cine este milionarul cu care a plecat Lidia Buble într-o vacanţă exotică

După ce a fost cuplată cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, s-a aflat cine este, de fapt, bărbatul alături de care Lidia Buble a plecat în vacanţa din Zanzibar. Omul de afaceri deţine o avere impresionantă.

Despărţirea de Răzvan Simion, după 5 ani de relaţie, a picat ca o bombă pentru toţi admiratorii celor doi. Apoi, a fost “cuplată” cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, dar şi cu fratele Elenei Gheorghe, Costin. A negat, însă, de fiecare dată că ar fi cu cineva. De data asta, s-a dat singură de gol. Iată cine este, de fapt, bărbatul alături de care Lidia Buble a plecat în vacanţă. Cei doi au ales o destinaţie exotică, perfectă pentru a petrece clipe de neuitat.

Mai exact, artista şi Ensar Duman au ales Zanzibar pentru un sejur romantic. Deşi nu au dezvăluit nimic despre posibilă relaţie dintre ei, fanii cântăreţei şi-au dat seama imediat că aceasta nu a plecat singură în vacanţă. Mai mult, afaceristul a postat, pe contul de Instagram, o fotografie făcută fix în acelaşi loc din care Lidia publicase, cu doar câteva ore înainte, nişte imagini în care pozează sexy. Se pare că luxosul hotel în care stau cei doi este deţinut de unul dintre prietenii omului de afaceri, scrie SpyNews.ro.

Comentarii