Cine moşteneşte averea Tamarei Buciuceanu Botez. Banii îndrăgitei actriţe ar putea ajunge la Ionică din Liceenii

miercuri, 16 octombrie 2019, 07:15
2 MIN
 Cine moşteneşte averea Tamarei Buciuceanu Botez. Banii îndrăgitei actriţe ar putea ajunge la Ionică din Liceenii

Tamara Buciuceanu Botez a murit marți, pe 15 octombrie, după ce în urmă cu câteva zile fusese internată în spital și acuza stări de rău. Nimeni nu se aștepta ca actrița de legendă a scenei, dar și a filmului românesc avea să se stingă atât de repede.

Poate cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu Botez a fost faptul că ea și soțul ei nu au avut copii deloc. Și-ar fi dorit să devină mamă, dar nu a fost să fie, pentru că din mariajul său armonios cu medicul anestezist Alexandru Botez nu au rezultat niciodată copii. Au fost căsătoriți foarte mult timp, până când bărbatul a decedat, cu 23 de ani în urmă.

Actrița s-a stins cu un mare regret în suflet, pentru că nu a avut moștenitori, de aceea întreaga ei avere ar putea ajunge, în mod surpinzător, la Ionică din filmul Liceenii. Nu foarte mulți știu că actorul Mihai Constantin este nepotul Tamarei Buciuceanu, din partea surorii sale.

La finalul anilor ’80, cei doi au apărut în celebra comedie românească, în care Ionică avea să îi dea mătușii sale replica, într-un duo profesor-elev savuros. Pentru că nu a avut copii, întreaga avere a Tamarei Buciuceanu ar putea ajunge la una din rudele sale și sunt mari șanse ca dintre apropiați, să ajungă la nepotul ei, Mihai Constantin.

„Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat”, spunea Tamara Buciuceanu Botez, în ultimul său interviu, potrivit click.ro.

Comentarii