Cine sunt cei patru români care i-au făcut partid (PAP) lui Dragnea

luni, 20 septembrie 2021, 18:42
2 MIN
 Cine sunt cei patru români care i-au făcut partid (PAP) lui Dragnea

Partidul Alianţa pentru Patrie, anunţat de Liviu Dragnea cu o zi în urmă, a fost înregistrat oficial la tribunal în 19 mai. Fostul lider al PSD a anunţat că patru „oameni obişnuiţi” în colaborare cu fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, sunt fondatorii noii formaţiuni politice.

Potrivit datelor înregistrate la tribunal, în 19 mai, cei patru care au înfiinţat partidul lui Dragnea sunt: Valentin Păduroiu, Marin Gheniu, Mariana Gheniu şi Anca Maria Loghin.

Codrin Ştefănescu a declarat pentru HotNews.ro că partidul a fost înfiinţat de patru oameni simpli care nu au făcut niciodată politică.

"Sunt patru oameni normali, simpli care nu au făcut niciodată politică. Nu au făcut politică, nu au fost membrii de partid. I-am rugat pe patru oameni normali care îmi sunt prieteni. Doi pensionari care nu au nici măcar cont de Facebook, doi oameni superi normali care au înscris acest partid împreună cu avocata Mihaela Angheluş. Am procedat în felul asta pentru a fi siguri că va putea fi înfiinţat partidul acesta. Dacă apărea numele nostru sigur aveam probleme", explicat Codrin Ştefănescu.

Unul dintre cei patru fondatori, Valentin Păduroiu a fost implicat în politică, membru PRM şi deputat. Potrivit fişei parlamentare şi cv-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Păduroiu s-a născut în 1961, este de meserie inginer electromecanic are studii la Academia Navala "Mircea cel Batran", Constanta. Păduroiu a fost deputat în legislatura 2000-2004 a candida pe listele PRM dar a părăsit partidul în 2001 şi s-a înscris în PSD. Până în 2016 a fost consilier la grupul PSD din Camera Deputaţilor.

SURSA: hotnews.ro

 

 

 

Comentarii