Cine va putea să-i ia locul celui mai vechi şef de spital din Iaşi?

vineri, 12 octombrie 2018, 01:49
2 MIN
 Cine va putea să-i ia locul celui mai vechi şef de spital din Iaşi?

Au fost stabilite calendarul şi metodologia pentru concursul de ocupare a funcţiei de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă din Paşcani.

Cei care doresc să candideze pentru post, deţinut acum de cel mai vechi director de spital din judeţ, dr. Costică Pânzaru, pot să îşi depună dosarele până pe 14 noiembrie, la ora 15, la sediul unităţii medicale.

În concurs pot să se înscrie persoanele care au absolvit o instituţie de învăţământ superior medical, economic-financiar sau juridic, care au făcut cursuri de perfecţionare în management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii, şi care au cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată.

De asemenea, aceştia nu trebuie să aibă nicio condamnare pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie şi să nu fi împlinit vârsta de pensionare.

Dosarul trebuie să conţină o cerere în care să fie menţionat postul pentru care se candidează, câte o copie certificată ale actului de identitate şi a diplomei de licenţă, o copie certificată care să ateste participarea la cursurile de perfecţionare în management sanitar, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă de lungă durată, CV-ul, cazierul judiciar şi o adeverinţă care să ateste că este apt din punct de vedere medical.

Totodată, la dosar trebuie să fie adăugate şi o declaraţie care să ateste necolaborarea cu Securitatea, proiectul de management pe care îl are în vedere, declaraţie pe propria răspundere că proiectul îi aparţine, declaraţie care să ateste că în ultimele trei luni nu a fost constatat niciun conflict de interese sau incompatibilitate cu privire la canditat, precum şi o declaraţie pe propria răspundere privind originalitatea documentelor ataşate la dosar.

Candidaţii interesaţi pot vizia unitatea medicală luna aceasta, pe 25 octombrie, începând cu ora 12.00, pentru a putea identifica problemele cu care se confruntă instituţia.

Susţinerea publică a proiectelor de management a celor care vor trece de selecţia dosarelor va avea loc pe 27 noiembrie, iar rezultatele finale, care vor anunţa noul manager al Spitalului Municipal Paşcani, vor fi afişate pe 3 decembrie. La susţinerea proiectelor poate participa oricine, cu condiţia să trimită o solici­tare pe adresa spitalulmunicipalpascani @yahoo.com.

Comentarii