Cioloş: Cine-l va crede pe Rafila că e o situaţie de criză, când Ciolacu şi Tudose stau la mese întinse?

luni, 26 octombrie 2020, 13:21
2 MIN
 Cioloş: Cine-l va crede pe Rafila că e o situaţie de criză, când Ciolacu şi Tudose stau la mese întinse?

Fostul premier Dacian Cioloş crede că şeful PSD, Marcel Ciolacu, ar trebui să îi ceară scuze medicului Alexandru Rafila, după ce presa a dezvăluit că a stat la aceeaşi masă, fără mască de protecţie, cu 10 persoane la un restaurant din Buzău, încălcând astfel regulile de distanţare socială.

"Oare care e logica unor capi de listă medici la PSD, când e evident că liderii acestui partid nu doar că nu-i consultă atunci când iau decizii, dar se pare că nici nu dau doi bani pe munca lor? Domnul Ciolacu ar trebui să-l sune pe medicul Rafila şi să îi ceară scuze. Acum câteva zile, spuneam că singurul program acceptabil de la PSD e să le ceară scuze cetăţenilor. Iată că acelaşi partid ar trebui să le ceară scuze şi candidaţilor săi, medicilor, celor care luptă cu pandemia şi altor oameni. Dar, ca să fim cinstiţi până la capăt, şi cei care sprijină PSD sunt dispuşi la mari compromisuri pentru cine ştie ce promisiuni viitoare", a precizat Cioloş.

Liderul USR-PLUS e curios să ştie dacă medicul Rafila se simte umilit să îşi vadă noii şefi care l-au pus pe lista de parlamentari la Bucureşti petrecând nestingheriţi de consecinţe în plină pandemie, când peste 800 de cetăţeni români se află internaţi în terapie intensivă din cauza coronavirusului.

"Cine-l va crede de acum înainte pe medicul Rafila că e o situaţie de criză, când Ciolacu şi Tudose stau la mese întinse, în timp ce restul cetăţenilor nu au voie să iasă pe stradă? E clar că cine se aseamănă se adună. Aşa că, dacă vreţi să fiţi minţiţi şi păcăliţi în continuare, mai acordaţi încredere PSD şi oamenilor compromişi pe care îi strâng lângă ei. Ştim că e greu pentru noi toţi, după multe luni de viaţă socială trăită pe jumătate. Ieri am întâlnit, la munte, un profesor de sport din Bucureşti care îmi spunea că a venit cu copiii în natură, să facă drumeţii, ca să mai uite de constrângerile citadine pe care trebuie să le respecte. Pentru cei care vor să conducă şi să dea speranţă unei societăţi dezorientate, lipsa bunului-simţ elementar înseamnă minciună şi înseamnă decredibilizarea autorităţii statului. O Românie fără hoţie înseamnă şi eliminarea ipocriziei din viaţa publică şi a minciunii în scop electoral", a adăugat Cioloş.

Sursa: epochtimes-romania.com

Comentarii