Clubul de Lectură Brumaru: lansare de volum de poezie la cafenea

joi, 05 mai 2022, 01:50
1 MIN
 Clubul de Lectură Brumaru: lansare de volum de poezie la cafenea

Iubitorii de literatură au ocazia să participe mâine la lansarea volumului de poezie „Frumuseţea este”, semnat de Andreea T. Felciuc. Evenimentul este organizat de Casa de Poezie Light of ink, urmând ca lansarea să fie parte a celei de-a V-a ediţie a Clubului de Lectură Brumaru. 

Astfel, vineri, de la ora 18.00, la Retro Café, pe Lascăr Catargi, ieşenii se pot întâlni cu poeta Andreea T. Felciuc şi poetul şi criticul literar Şerban Axinte. Moderatorii întâlnirii sunt Antonia Mihăilescu şi prof. Gheorghe Cîrstian. Volumul de poezii „Frumuseţea este" a apărut în luna decembrie a anului trecut, fiind publicat de Editura Vinea.

Andreea Felciuc, o ieşeancă născută în anul 1992, este designer şi arhitect multidisciplinar, dar şi scenograf şi artist new-media în Londra, Marea Britanie. Este fostă membră a Clubului de Poezie Alecart şi a Cenaclului Literar Zidul de Hârtie. A câştigat mai multe premii literare, a publicat articole şi poezie în reviste literare importante din ţară şi, fiind absolventă a Facultăţii de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” din Iaşi, s-a axat pe dimensiunea experimentală şi interdisciplinară a arhitecturii.

 

 

Comentarii