Condamnarea lui Dragnea, sărbătorită cu glume în online

luni, 27 mai 2019, 17:44
1 MIN
 Condamnarea lui Dragnea, sărbătorită cu glume în online

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost marcată prin glume şi ironii pe reţelele sociale, iar în Piaţa Victoriei se anunţă „petrecere“ în această seară, scrie adevarul.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman“. Sentinţa este a doua lovitură primită de social-democraţi după rezultatul înregistrat la alegerile europarlamentare. Iar dacă PSD traversează o criză, mulţi români trăiesc cea mai bună zi din an dacă ţinem cont de reacţiile entuziaste apărute în mediul online, reţelele sociale fiind inundate de glume şi ironii. Şi, brusc, ziua de luni nu mai pare aşa greu de suportat, potrivit internauţilor.  Una dintre reacţiile virale a venit de la USR Tineret.  

De asemenea, întrebarea pe care jurnalista Europa FM Anca Grădinaru i-a adresat-o lui Dragnea, enervându-l la conferinţa de după închiderea urnelor, pare că a primit şi un răspuns concret azi. 

Ironic, comuna din Teleorman unde s-a născut Liviu Dragnea este Gratia, un alt motiv de glume: Care este pluralul la Gratia?

Nici protestul de pe 10 august nu a fost uitat:

Mai multe găsiți pe adevarul.ro

Comentarii