Cotonogeală între liderii coaliţiei de la Iaşi la inaugurarea robotului minune de la Neuro

marți, 06 septembrie 2022, 01:50
3 MIN
 Cotonogeală între liderii coaliţiei de la Iaşi la inaugurarea robotului minune de la Neuro

Cică la vizita ministrului Sănătăţii în târgul nostru, mai precis la cea de acum două săptămâni, a ieşit ceartă mare între Costel Paralexe şi Măricel, adică liderii de la liberali şi de la partidoi. 

Spun sursele noastre că Paralexe a fost foarte supărat pentru că la Spitalul de la Neuro, unde a fost inaugurat un robot minune, a fost aşpezat în rândul obişnuit de scaune, în faţă dar nu la prezidiu, cu toate că, spunea nervos, el a dat banii pentru cumpărarea aparatului. La rândul său, Marcelică radia de bucurie pentru că a fost băgat mai mult în seamă, poate şi pentru că ministrul este de la partidoi, nu de la liberali, dar şi pentru că, spunea cui voia să-l asculte, că de fapt el a dat banii, adică i-a trecut ca filă de buget, adică i-a antamat, iar Paralexe doar i-a plătit ulterior, când i-a luat locul la şefia Consiliului Judeţean.

Cei doi s-au păruit cumva în public, nu chiar ca la uşa cortului, dar undeva pe acolo, Paralexe spunându-i lui Marcelino că nu are ce căuta la o asemenea manifestare, iar acesta replicându-i delicat, cu apelative de gen “penalule”, “tablă” şi alte celea.

Partea bună a spectacolului acesta de circ ieftin este aceea că dacă din asemenea insulte s-a putut scoate totuşi un robot scump şi folositor pentru urbea noastră, vă daţi seama ce ar ieşi dacă cele două tabere s-ar pune serios pe treabă în slujba judeţului. Cum s-ar zice, potenţial este, oameni ne mai trebuie.

Şi cum s-a extins cotonogeala la nivel de partid

Ehehei, ce spunem noi acolo de cotonogeala de la Neuro? Măcar acolo a fost la locul potrivit, pentru că, fiind în incinta unui spital, se puteau acorda lesne îngrijiri medicale în caz de urgenţă. Dar ce să te faci cu cotonogeala ulterioară, care a ieşit după ce partidoiul din târg a prins a-i face cu ou şi cu oţet pe Costeluş Paralexe şi Peni Hill.

Am ajuns, iată, în situaţia în care partidoiul pozează în partid curat ca lacrima, în timp ce liberalii sunt cei penali. Taman pe dos decât acum câţiva anişori, când era viţăvercea, partidoiul plin de penali, în timp ce liberalii erau curaţi şi prespălaţi. Asta a spus partidoiul când l-a acuzat, prin vocea lui Măricel,  pe fratele Muraru că s-a dus cu doi penali la întâlnirea cu primul ministru Ciucă. În aceste condiţii, junele liberal, căruia i se mai spune şi Geamănu’, nu a avut altă soluţie decât să trimită la înaintare oameni cât de cât mai curăţei.

Aşa se explică ieşirea senatorului Brătescu. Of, Doamne, onorabile senator, în ce situaţie ai ajuns, să ieşi public ca să ţii partea celor doi!! O, la,la!!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii