Cum a ajuns pedofilul olandez în România. Se pare că lucra la o multinațională

sâmbătă, 28 septembrie 2019, 17:12
1 MIN
 Cum a ajuns pedofilul olandez în România. Se pare că lucra la o multinațională

Revista Capital publică un articol despre pedofilul olandez, dând detalii despre viața lui personală. Publicația nu citează o sursă clară a informațiilor, bazându-se pe declarațiile unui prieten de-ai lui Joop Visscher care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Conform prietenului său, Joop Visscher a fost un copil abuzat de către părinți. Tatăl, un alcoolic agresiv a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soție într-o clinică de psihiatrie. Cei doi s-au căsătorit ulterior, iar pe copilul pe care îl avea deja femeia l-au dat spre adopție. Apoi s-a născut Joop. El era bătut cu scândura și încuiat ore în șir în dulap fără lumină.

„Joop era un afemeiat, era mereu în contact cu multe femei. L-am perceput ca pe un tip lipsit de empatie. Nu-i părea rău că rănește. Îmi era prieten, dar părea că nu-l mișcă nimic atunci când venea vorba de femei”, a spus bărbatul.

Jurnaliștii de la Capital spun că acesta a ajuns în România ca angajat în domeniul IT la o multinațională care are o filială inclusiv în Iași.

Citiți textul integral pe capital.ro.

Comentarii