Advertorial

Cum să arăți fabulos în acest sezon? Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă primăvara aceasta (P)

miercuri, 20 aprilie 2022, 15:24
3 MIN
 Cum să arăți fabulos în acest sezon? Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă primăvara aceasta (P)

Primăvara este, poate, anotimpul cel mai complex și cel mai ofertant din punctul de vedere al vestimentației, în acest sezon poți combina cu succes tot felul de piese vestimentare, fără să îți fie prea frig sau prea cald. De asemenea, poți crea ținute superbe, cu accesorii deosebite pe care să îți pui amprenta personală pentru un plus de unicitate. 

În materialul următor vei găsi idei de ținute superbe de primăvară, dar și ce piese vestimentare și accesorii nu trebuie să îți lipsească din garderobă pentru a crea outfituri în care vei fi admirată în orice moment al zilei. 

Ce poți face pentru a arăta superb în sezonul cald

Atunci când soarele începe să își devină binevoitor și temperaturile să crească considerabil în termometre, poți renunța la straturile de haine pe care le-ai purtat toată iarna și poți începe să te îmbraci mai elegant, mai frumos sau pur și simplu să porți perechea ta de colanți preferată cu tricoul vesel cu imprimeuri colorate. 

Însă, pentru a arăta fabulos primăvara, trebuie să știi cum și ce combini, ce haine mai poți achiziționa pentru a-ți completa garderoba, dar și piese vestimentare poți transforma pentru un efect de wow. 

În primul rând, trebuie să începi cu propria garderobă, să faci ordine în hainele de primăvară și de vară și tot ceea ce crezi că ți se potrivește și îți place să pui pe rafturi separate. Apoi, hainele pe care nu le-ai purtat de ceva vreme, le poți dărui, pentru a face loc celor noi pe care le vei achiziționa pentru a crea look-uri fresh și la modă. 

Primăvara aceasta a revenit în forță moda anilor 70, astfel că îți poți cumpăra câteva bluze colorate, rochii vaporoase și pantofi în nuanțe neon. Dacă ești o fire mai îndrăzneață, îți poți achiziționa două perechi de pantofi, același model, dar de culori diferite, pe care să îi combini, de exemplu unul turcoaz și alte verde crud. Vei crea un efect superb, iar multă lume te va admira, atât pentru îndrăzneală, cât și pentru idee.

Din garderoba de primăvară nu trebuie să îți lipsească poșetele fancy, așadar, poți încerca gențile elegante de la Barneystore.ro, locul potrivit pentru găsirea unei poșete pe gustul tău, care să se potrivească la mai multe ținute. 

Dacă ești adepta ținutelor casual, în acest sezon sunt la mare căutare hainele pictate sau prespălate (moda anilor 80),  așadar câteva perechi de jeans pictate, colorate, de diferite modele, pot fi piesele de rezistență din garderoba ta, mai ales că jeanșii pot fi combinați atât cu pantofi sport, cât și cu stilettos. Astfel, dacă îți dorești un look sport, jeanși, teniși, un tricou sau un top colorat și vei arăta superb. În schimb, dacă îți dorești o ținută casual-elegant, o cămașă (tot colorată, mai ales că nuanțele puternice sunt în vogă), o pereche de pantofi cu toc și un sacou mai lung te pot scoate din anonimat. 

Orice ai alege să porți în acest sezon, bucură-te de culoare, de hainele pe care le poți purta în această perioadă și nu îți fie teamă de combinații unice. Zâmbește, fii încrezătoare și alege să porți ceea ce te face să te simți senzațional! 

Sursa foto: Pexels.com

Comentarii