De Business

Punem punctul pe știi

Cum te ajută un soft pontaj electronic să calculezi salariile rapid și fără erori? (P)

luni, 27 februarie 2023, 19:22
3 MIN
 Cum te ajută un soft pontaj electronic să calculezi salariile rapid și fără erori? (P)

În era digitală, multe companii se bazează pe soluții precum soft pontaj electronic și soft salarizare pentru a-și îmbunătăți eficiența și pentru a reduce erorile umane. Instrumentele digitale dedicate mediului profesional sunt tot mai căutate în ultimii ani, fiind un sprijin semnificativ în creșterea productivității generale din organizații.

Alege softuri performante și ușor de utilizat

Operațiunile de payroll sunt unele dintre cele mai complexe și dificile procese din cadrul unei companii. Este necesară colectarea datelor de prezență, calcularea salariilor luând în considerare elementele variabile de la o lună la cealaltă, și alte activități care trebuie realizate cu precizie. În acest context, un soft pontaj electronic este o soluție eficientă pentru a optimiza procesele de salarizare. Programul îți facilitează colectarea informațiilor despre orele lucrate, care pot fi introduse apoi într-un soft salarizare, pentru a realiza calculul de salarii.

Beneficiile unui soft de pontaj electronic

  • Reducerea timpului necesar pentru operațiunile de payroll

Un soft pontaj electronic poate fi programat pentru a colecta datele de la intrarea și ieșirea angajaților, astfel încât să nu mai fie necesară introducerea lor manuală într-un sistem de calcul, ci să fie preluate direct într-un soft salarizare. Acest lucru reduce semnificativ timpul necesar pentru a calcula salariile angajaților și contribuie la minimizarea erorilor umane și a birocrației.

  • Precizia și acuratețea datelor

Atunci când ai la îndemână un soft pontaj electronic, ai parte de o acuratețe ridicată a informațiilor privind orele lucrate de angajați. Datele de pontaj pot fi preluate de la un sistem de tip punch in-punch out amplasat la punctele de lucru ale companiei, unde angajații au nevoie de o cartelă electronică pentru acces.

De asemenea, membrii companiei tale își pot gestiona în regim self service orele lucrate în companie într-o pagină special dedicată acestui scop. Nu în ultimul rând, specialistul HR din organizație poate intra în acest soft pontaj electronic pentru a precompleta programul angajaților. Ulterior, pot interveni pentru a opera modificările care sunt necesare. Apoi, datele sunt introduse într-un soft salarizare pentru realizarea calculului de salarii.

  • Stabilirea programelor de lucru

Utilizând un soft pontaj electronic, poți să definești turele de lucru alocate angajaților. Prin stabilirea programelor de lucru, va fi calculat timpul lucrat conform schimbului alocat, dar și timpul suplimentar realizat de angajați. Astfel, ai parte de informații precise legate de orele lucrate, pe care le imporți apoi într-un soft salarizare, pentru efectuarea calculului de salarii.

Simplifică centralizarea pontajului cu o soluție digitală

Un soft pontaj electronic îți aduce multe beneficii în ceea ce privește operațiunile de payroll. De la obținerea rapidă a unor date precise despre orele lucrate, reducerea timpului necesar pentru calcularea salariilor, și minimizarea erorilor de calcul, pentru a avea un flux optim de lucru. Mai mult, te ajută să îți concentrezi timpul, energia și resursele materiale pe îndeplinirea obiectivelor de business.

Alege softurile de HR și payroll de la UCMS by AROBS

Îți dorești eficientizarea operațiunilor de HR și payroll din compania ta? UCMS by AROBS îți poate oferi două sisteme complexe resurse umane și salarizare, True HR și dp-Payroll, în care se regăsesc un soft pontaj electronic și un soft salarizare. Acestea sunt configurabile, pentru a răspunde la cât mai multe dintre nevoile tale specifice. Pentru mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prinemail la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

 

Comentarii