Cunoscutul comediant Costel, în spectacol la Palas Iaşi

joi, 20 iunie 2019, 08:48
1 MIN
 Cunoscutul comediant Costel, în spectacol la Palas Iaşi

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi comedianţi din ţară, Costel, va susţine astăzi un spectacol de stand up comedy în Amfiteatrul Palas.

Reprezentaţia va avea loc de la ora 21.30, cei interesaţi de achiziţionarea unui bilet având posibilitatea să îl cumpere online, în format electronic, de pe www.iabilet.ro sau la intrarea la eveniment, preţul fiind de 65 de lei.

Costel este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, având numeroase show-uri de stand up şi improvizaţie în Club 99, numeroase apariţii în piese de teatru, dar şi în filme, precum „Amintiri din epoca de aur“, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile“ sau „WebSiteStory“.

„Ca şi stand-upper, Costel este un povestitor şi un fin observator al atitudinilor, dispoziţiilor şi preocupărilor umane, cât şi un performer cu umor spumos şi uneori absurd, care reuşeşte de fiecare dată să se apropie de public şi să-l surprindă“, afirmă organizatorii.

Artistul face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupa Deko. Din 2006, Costel a început să ţină şi show-uri de improvizaţie, iniţial în trupa „Improvizaţi“, apoi din 2008 a pus bazele proiectului „Zis şi făcut“ alături de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) şi Adrian Nicolae. (A.M.)

Comentarii