Curg mesajele de condoleanțe după moartea unei profesoare din Iași, Marta Keller

vineri, 14 mai 2021, 21:10
2 MIN
 Curg mesajele de condoleanțe după moartea unei profesoare din Iași, Marta Keller

Marta Keller, profesor de Fizică la Colegiul Național „Octav Băncilă” din Iași, a fost înmormântată în cursul zilei de ieri, 13 mai. Elevi, foști elevi și colegi din cadrul corpului profesoral și-au arătat prețuirea pentru aceasta conducând-o pe ultimul său drum în număr foarte mare.

Potrivit informațiilor Ziarului de Iași, cadrul didactic se îmbolnăvise de Covid-19, iar evoluția bolii nu a fost una favorabilă.

„Noi, profesori de fizică din judeţul Iaşi, suntem alături, cu durere şi compasiune, de dragul nostru coleg, domnul profesor Mihai Keller, la greaua încercare pricinuită de pierderea soţiei sale, MARTA KELLER! Dumnezeu să o odihnească în pace! Fii tare, Mihai, nu eşti singur!”, transmit un grup de profesori de Fizică din județ.

„Am fost la înmormântarea distinsei mele colege Keller Marta, prof. de Fizică. Am sperat să rămânem în aceeași echipă și să învingem Boala. Dar nu a fost așa. Dumnezeu să o aibă în pază”, a scris unul dintre cadrele didactice de la „Octav Băncilă” pe o rețea de socializare.

Mesajul a stârnit o serie de reacții din partea foștilor elevi sau a persoanelor care au cunoscut-o pe Marta Keller.

„Nu cred! Doamna profesor?! Asta chiar e o veste tristă! Condoleanțe familiei și colectivului să vă aduceți aminte de dumneaei așa cum era ea!”, afirmă o fostă elevă.

„Chiar zilele trecute îmi aminteam cum ne făcea să râdem la orele dumneaei! Dumnezeu să o ierte”, afirmă un alt absolvent al Colegiului „Băncilă”, mesaje urmate de alte zeci de reacții îndurerate.

Comentarii