Cursurile plătite de limbi străine de la UAIC se mută în online, cu tarifele de anul trecut

luni, 19 octombrie 2020, 01:54
2 MIN
 Cursurile plătite de limbi străine de la UAIC se mută în online, cu tarifele de anul trecut

Pandemia nu a oprit nici anul acesta Centrul de Limbi Străini şi Formare Continuă de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi să desfăşoare cursurile de limbi străine, doar că anul acestea ele vor avea loc online, în funcţie de numărul de persoane înscrise şi de adresabilitate. 

Data limită până la care viitorii cursanţi pot să îţi depună solicitările de înscriere este 13 noiembrie, înscrierea făcându-se anul acesta la biroul centrului existent în cadrul Librăriei „Orest Tafrali”, din Corpul A, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.00. Dat fiind şi contextul actual pandemic, tarifele pentru cursurile de limbi străine au rămas neschimbate faţă de anul anterior. Astfel, pentru franceză, italiană, spaniolă sau rusă liceenii, studenţii, masteranzii, doctoranzii sau angajaţii UAIC vor plăti 370 pe modelul pe nivelul la care se află, ce include 30 de ore, în timp ce salariaţii din diverse domenii plătesc 620 de lei. Pentru engleză prima categorie trebuie să plătească 590 de lei, în timp ce persoanele din afara universităţii scot din buzunar 990 de lei, în contextul în care fiecare nivel de engleză presupune un studiu de 50 de euro. Cele mai multe astfel de ore sunt la limba germană, 76 pentru fiecare nivel, dar aici sunt şi tarifele cele mai mari.

Astfel, liceenii, studenţii, masteranzii, doctoranzii şi angajaţii UAIC plătesc 930 de lei, în timp ce restul cursanţilor – 1.550 de lei. „Tarifele sunt calculate pentru o grupă de minimum 12 cursanţi. Cursurile din această sesiune se vor desfăşura în format online! Se vor face câte 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână, în intervalul orar 16:00 – 18:00 sau 18:00 – 20:00. Pentru informaţii şi înscrieri ne puteţi contacta la tel: 0728 990 220, pe email: conventus.iasi@gmail.com / office@conventus.ro“, au precizat reprezentanţii centrului.

Comentarii