Dana Chera, ex-Grecu, explică de ce nu se mai întoarce la Antena 3

vineri, 21 februarie 2020, 19:15
1 MIN
 Dana Chera, ex-Grecu, explică de ce nu se mai întoarce la Antena 3

De ce nu se mai întoarce Dana Chera (fostă Grecu) la Antena 3, după concediul de maternitate? Jurnalista a acordat un interviu Paginademedia.ro în care vorbeşte despre motivele deciziei.

“Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deţinatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Dana Chera a adăugat că perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a sa, timp în care a ajuns la concluzia că orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte.

“Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Aşa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.

Perioada aceasta – şi recomand oricărui jurnalist să îşi ia o perioadă de respiro – m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt aşteptările oamenilor şi ce anume văd ei la tine. Am văzut şi eu, din afară, multă patimă, mulţi ziarişti foarte încrâncenaţi, indiferent de opinii sau tabere. Aşa se vede de afară.

Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viaţă. Orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte”, a punctat Dana Grecu.

 

Comentarii