De ce a divorţat Dana Grecu după 20 de ani

joi, 04 ianuarie 2018, 20:04
1 MIN
 De ce a divorţat Dana Grecu după 20 de ani

Cunoscuta realizatoare TV Dana Grecu şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani, după ce a mărturisit că se numeşte Dana Chera.

Bogdan Grecu are deja o nouă parteneră, despre care a mărturisit public că este "fata din vis". Iubita lui se numeşte Ioana Toma şi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat ieri într-o poză de partenera sa, căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc, scrie cancan.ro. Acest lucru s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Dana Chera să anunţe despărţirea de Bogdan Grecu. "Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!", i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp după ce bruneta apetisantă a pus un selfie cu ei pe internet.

Din mesajul lăsat de partenera lui se înţelege că relaţia dintre fostul soţ al realizatoarei de la Antena 3 şi Ioana Toma durează de câţiva ani. (stiripesurse.ro)

 

Comentarii