Demonstraţii de dresaj al câinilor utilitari și parade de frumuseţe, în weekend la Iași

joi, 01 iulie 2021, 01:59
2 MIN
 Demonstraţii de dresaj al câinilor utilitari și parade de frumuseţe, în weekend la Iași

Inedita manifestare dedicată iubitorilor de animale va avea loc pe terenul de rugby.

Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi (USV Iaşi) organizează primul PetEvent pentru întreaga comunitate iubitoare de animale sub sloganul „Iubitorii de animale în comunitatea Ştiinţelor Vieţii“.

Evenimentul „Animal FEST by USV Iaşi“ va avea loc în perioada 3 – 4 iulie 2021, în Rond Agronomie, pe stadionul de rugby, iar în cadrul manifestării vor avea loc o serie de activităţi: concursuri de aptitudini şi frumuseţe cu premii, parade, show de dresaj şi agilitate, ateliere pentru copii, workshopuri demonstrative, consultaţii veterinare şi tururi organizate spre Muzeul de Anatomie al Facultăţii de Medicină Veterinară.

Printre speciile ce vor putea fi admirate în cadrul evenimentului reprezentanţii universităţii enumeră câini, pisici, cai, iepuri şi păsări ornamentale.

Înscrierile pentru concursurile organizate în cele două zile de festival pot fi realizate chiar în ziua evenimentului sau pot fi trimise online.

„Va fi un eveniment deosebit cu foarte multe surprize pregătite pentru participanţii vizitatori. Vor fi demonstraţii de dresaj al câinilor utilitari, parade de frumuseţe, paradă a cailor şi expoziţie a păsărilor ornamentale. De asemenea, fiecare facultate îşi va aduce aportul la eveniment cu standuri, îşi va etala produsele, vor fi şi utilaje agricole. Va fi un impact foarte mare pentru cei care vor veni“, a declarat conf.dr. Sorin Aurelian Paşca, prodecan la Facultatea de Medi­cină Veterinară.

Din momen­tele prinse în programul celor două zile de „Animal FEST by USV Iaşi“, repre­zen­tanţii universităţii spun că va fi şi inclusă şi o prezen­tare a animalelor oferite spre adop­ţie în cadrul târgului „Adop­tă şi tu“.

Pro­prietarii care d­oresc să îşi înscrie animalele la concursuri o vor putea fa­ce cu ju­mătate de oră înaintea des­chiderii evenimentului sau au posibilitatea de în­scriere online, formularele putând fi găsite pe site-ul USV Iaşi.

VEDEȚI AICI ȘI: PROGRAM: „Animal FEST by USV Iași” – paradă, concursuri, expoziții

Comentarii