Doi şoferi prinşi beţi criţă de dimineaţă au fost băgaţi la răcoare

Unul conducea o maşină înmatriculată în UK fără să aibă permis.

miercuri, 05 septembrie 2018, 01:50
1 MIN
 Doi şoferi prinşi beţi criţă de dimineaţă au fost băgaţi la răcoare

În două zile, poliţiştii ieşeni au băgat în arest două persoane pentru conducere sub influenţa alcoolului. Ieri-dimineaţă, un tânăr de 28 de ani a fost prins la volanul unui autoturism Toyota cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, cu toate că nu are permis de conducere şi avea o alcoolemie mare. 

Vasile Cojocariu, circula prin localitatea Vulturi când a fost tras pe dreapta de către poliţiştii Biroului Rutier Iaşi. Tânărul abia se ţinea pe picioare. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a arătat o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ieri la amiază, Cojocariu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. Cu o zi înainte, poliţiştii Secţiei 6 Iaşi au depistat un alt tânăr în vârstă de 29 de ani, la ora 7 dimineaţa, beat criţă.

Acesta conducea un autoturism pe şoseaua Nicolina. “Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost mult peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Ieri, tânărul a fost prezentat Parchetului, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

 

 

Comentarii