Dragnea și-a înșelat alegătorii din Teleorman cu o autostradă pe care a promis că o termină în 2018

sâmbătă, 05 septembrie 2020, 15:35
1 MIN
 Dragnea și-a înșelat alegătorii din Teleorman cu o autostradă pe care a promis că o termină în 2018

Drumul București – Alexandria este extrem de aglomerat, aici având loc numeroase accidente. Promisă de „tătucul” Dragnea, modernizarea drumului se află, azi, într-o fază incipientă, după cum au anunțat, curând, autoritățile. Adică, pe hârtie.

Liviu Dragnea a condus cu mână de fier partidul de la câștigarea algerilor (decembrie 2016) până la intrarea sa în pușcărie (mai 2019). A fost acuzat că (prin PNDL de exemplu) a direcționat fonduri publice importante către primarii PSD și spre sudul țării (comparativ cu regiunea Transilvania).

„Mumă” pentru primarii PSD, Dragnea a fost „ciumă” pentru șoferii din sudul țării care nu au primit de la liderul PSD niciun proiect important de infrastructră rutieră.

Surprinzător, pe Dragnea nu l-a interest nici măcar să își croiască un drum modern spre orașul său de suflet – Alexandria.

Între 1996 și 2000 a fost prefect al județului Teleorman, iar din 2000 în 2012 președinte al Consiliului Județean Teleorman. Alexandria este municipiul de reședință al județului Teleorman.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii