Dragnea susţine că nu a fost la ceremonia de la Ateneul Român din motive personale

duminică, 03 februarie 2019, 21:17
1 MIN
 Dragnea susţine că nu a fost la ceremonia de la Ateneul Român din motive personale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, că nu a putut participa, din motive personale, la ceremonia de preluare a Preşedinţiei Consiliului UE, care a avut loc la începutul lunii ianuarie la Ateneul Român.

„Nu am putut. Din motive personale”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică, la Parlament. Evenimentul de lansare oficială a preşedinţiei române la Consiliul Uniunii Europene a avut loc pe 10 ianuarie, la Ateneu. Liviu Dragnea trebuia să fie prezent pentru a susţine o alocuţiune în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Dragnea i-a delegat atribuţiile lui Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, pentru că liderul PSD a fost în concediu.

În cadrul ceremoniei de joi de la Ateneul Român au susţinut discursuri preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker şi premierul Viorica Dăncilă.

Comentarii