După ce a băut spirt, un bărbat a obligat un copil de 10 ani să-i facă sex oral

luni, 02 aprilie 2018, 01:50
2 MIN
 După ce a băut spirt, un bărbat a obligat un copil de 10 ani să-i facă sex oral

Individul a fost trimis în judecată chiar dacă, audiat de procurori, a spus că nu prea îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, dar poate băga mâna în foc că nu l-a obligat pe minor la perversiuni sexuale.

Petrică Cantemir (45 de ani) a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru o faptă de viol pe care ar fi comis-o la începutul acestui an. Victima sa a fost un copil de doar 10 ani, care locuieşte în condiţii modeste în vecinătatea agresorului. Anchetatorii spun că scenele oripilante au avut loc pe 13 februarie 2018, după ce victima s-a întors de la şcoală. Cantemir a abordat copilul din drum, oferindu-i bani pentru a merge la magazin, de unde să cumpere spirt medicinal.

Copilul s-a conformat şi s-a întors în camera în care locuieşte adultul. Cantemir a diluat spirtul cu apă şi, în scurt timp, a ajuns în stare de ebrietate. La un moment dat, s-a întins pe pat şi şi-a scos organul genital, solicitându-i copilului să îi facă sex oral. „În momentul în care persoana vătămată minoră a refuzat, Cantemir Petrică l-a luat de cap, l-a tras în zona genitală şi i-a introdus forţat penisul în gură, ameninţând-o că o va lovi dacă îl muşcă“, se arată în rechizitoriu. După scenă, copilul a fost trimis acasă de mama lui Cantemir.

Ajuns la domiciliu, victima a început să plângă şi a relatat familiei ce a păţit. Cazul a ajuns în scurt timp la Poliţie, Cantemir fiind arestat de anchetatori. Audiat de procurori, Cantemir a recunoscut scenele cu caracter sexual, însă a precizat că nu „mai ştie exact ce s-a întâmplat“. Totuşi, acesta a relatat că „nu crede“ că l-a lovit sau ameninţat pe minor. 

Comentarii