După scandalul bebeluşului-baron, primarul Chirica a scos capul în lume

marți, 25 iunie 2019, 01:50
2 MIN
 După scandalul bebeluşului-baron, primarul Chirica a scos capul în lume

Duminică, primarul Chirica a scos capul în lume, pentru prima dată după scandalul cu averea imensă pe care a trecut-o pe ascuns pe numele copilului său de numai 11 luni. 

Îmbrăcat în ie şi cu şorici gros la obraz, edilul nostru s-a dat în poze cu diverse persoane, vrând să spună că, pentru el, după copii, averea străbună cusută în ie şi iţari înseamnă totul. Gestul său arată versatilitatea tinerei generaţii de politicieni, registrul amplu în care se mişcă, de la învârteli notariceşti, la minciuni sfruntate şi îmbrăcarea portului popular ca armură împotriva criticilor din spaţiul public.

Dar la ce minciuni ne referim, oare? Ei, bine, săptămâna trecută, ba chiar şi ieri, primarul a trecut la contraofensivă în presa pe care o şi care îl serveşte, spunând că toate criticile la adresa sa sunt comandate politic sau au în spate misterioşi sponsori care s-ar fi temut de şarjele sale invincibile în peisajul politic autohton.

Nu numai că te prinde râsul la auzul unor asemenea parascovenii – gândiţi-vă că, în logica lui, toată presa, de la cea locală, care l-a criticat, la cele naţionale, incluzând aproape toate posturile TV, care au făcut rating prezentându-i prestidigitaţiile cu averea, deci toată presa ar fi fost comandată politic -, dar te ia cu fiori, gândindu-te ce fel de personaj conduce Iaşul.

Dacă până acum, mai credeam, fie şi doar 1%, că poate omul a vrut să-şi securizeze averea cu actuala soţie, într-un mod nefericit, acum nu mai încape îndoială că avem de a face cu un prefăcut, îmbătat de putere şi putred de ipocrizie. Halal primar!

Două vorbe: Daniel Şandru

Tot mai multă lume ne întreabă în ultima vreme dacă este adevărat că junele Daniel Şandru, membru de bază în inexistenta filială PLUS din târgul nostru, este una şi aceeaşi persoană cu junele despre care se spune că încurajează ideea că el va fi candidatul uniunii USRPLUS la viitoarele alegeri locale programate pentru anul viitor, în ciuda opoziţiei liderei Cossete Chichirău. 

La o asemenea întrebare nu avem decât un răspuns pe măsură: "Mai lăsaţi-ne nenicilor, dacă şi la o asemenea întrebare simplă mai e nevoie de ajutor, e clar că aveţi nevoie de un concediu. Deci, pa si pusi, vorbim mai târziu!"

Comentarii