De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial

Electrocasnicele de top pe care trebuie sa le încerci în 2023 (P)

miercuri, 28 decembrie 2022, 15:23
3 MIN
 Electrocasnicele de top pe care trebuie sa le încerci în 2023 (P)

Ca la fiecare început de an, este momentul pentru noi provocări, noi obiective, noi oportunități, dar și pentru ca tot ceea ce este vechi și inutil și dispară și să fie înlocuit cu lucruri mai bune, mai noi, mai interesante, mai frumoase, mai inteligente. 

Așadar, în noul an, este bine să renunți și la electrocasnicele vechi, gălăgioase și mai puțin performante, mai ales că cele de ultimă generație care au apărut pe piață, sunt absolut fabuloase, iar multe acestea pot fi accesate și programate de la distanță, printr-un simplu program instalat pe telefonul tău. 

Dacă și tu te gândești ca în noul an să testezi electrocasnice de ultimă generație, atunci materialul de mai jos este pentru tine. Vei găsi câteva modele de top, pe care le poți încerca în anul 2023 și de care vei fi extrem de mulțumit.

Iată ce electrocasnice trebuie să încerci în anul 2023

Noul an vine mereu cu tot felul de lucruri noi de făcut sau de încercat, așadar acum e momentul să renunți la electrocasnicele vechi, care fac zgomot și consumă energie mai multă și să testezi unele noi, de ultimă generație.

Ce ar trebuie să schimbi în 2023?

Frigiderul. Dacă pe vremea bunicilor sau chiar a părinților, electrocasnicele se schimbau odată la 20 de ani (sau chiar mai mult, în unele variante), însă în prezent inovația în tehnologie este uriașă, așa că în numai câțiva ani te poți trezi cu un electrocasnic vechi, care consumă mult mai mult decât un model apărut cu puțin timp în urmă. Așadar, poți încerca un frigider incorporabil de la Altex.ro, care, pe lângă faptul că se va potrivi perfect în bucătăria ta, va consuma mai puțină energie electrică decât cel vechi, va fi mai silențios și mai performant.

Un alt aparat electrocasnic care este extrem de utilizat este mașina de spălat. Aceasta trebuie schimbată periodic, în funcție de cât de mult o utilizezi (dacă speli de două ori pe săptămână nu va fi la fel de uzată ca atunci când speli în fiecare zi), mai ales că dacă o vei folosi în exces riști să îți distrugi hainele (uleiul din motorul mașinii de spălat poate trece în cuvă și îți va distruge orice ai la spălat în acel moment). Așadar, o mașină nouă de spălat poate fi extrem de utilă, mai ales că cele de ultimă generație sunt mult mai silențioase, au mai multe funcții, pot fi pornite chiar și de pe telefonul mobil, iar viteza de rotație atunci când stoarce ajunge și la 1400. (Modelele  mai vechi abia ajung la 1000). 

Chiar dacă nu îți place să îți calci hainele, știi foarte bine că sunt unele pe care nu le poți purta dacă nu le netezești cu fierul de călcat. Însă, este foarte posibil să începi să adori să îți calci hainele atunci când îți vei schimba vechiul fier de călcat cu unul nou, de ultimă generație, care aproape că va face toată treaba singur. 

Nu mai sta pe gânduri, fă o listă cu ce îți dorești să schimbi în 2023 și apucă-te de cumpărături. Nu vei regreta! 

Sursa foto: Pexels.com

Comentarii