Eleganta si rafinament cu ajutorul produselor marca Bohemia (P)

marți, 14 iunie 2022, 09:21
4 MIN

Ați auzit? A început sezonul pieselor din cristal Bohemia! Vara este momentul oportun pentru a-ți înmulți colecția de cristaluri. Magazinele online te așteaptă cu promoții și prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Un magazin deosebit are multe să îți ofere – acest magazin poartă denumirea de Class Gifts. Haideți să descoperim împreună ce produse ne așteaptă pe rafturile acestui magazin.

Icoane de argint, piese din cristal de Bohemia și multe altele

Icoanele din argint sunt doar o categorie de produse disponibile la Class Gifts. Acestea sunt disponibile tot timpul anului, uneori la promoții excepționale. Pe lângă aceste produse, zeci de obiecte decorative din cristal Bohemia și argint așteaptă să fie descoperite de tine.

Ce anume îți poți cumpăra de la Class Gifts?

  • vaze cristal;
  • seturi de pahare (pentru vin roșu și alb, cognac, whisky, șampanie);
  • produse din ceramică grecească, lucrate manual și decorate cu foiță de aur de 24k;
  • orice icoană din argint pe care ți-ai putea-o dori;
  • platouri din argint;
  • bomboniere și alte obiecte decorative din cristal bohemian.

Mai departe ne-am gândit să îți oferim motive pentru care trebuie să cumperi de la Class Gifts. Ești pregătit? Citește cu atenție rândurile care urmează pentru a putea lua o decizie corecta!

Produsele de la Class Gifts sunt de calitate superioara

În primul rând, Class Gifts are doar produse de cea mai bună calitate. Un client nu cumpără un anumit produs dacă acesta nu este de calitate superioara. Cu cât calitatea este mai bună, cu atât decizia de a cumpăra un anumit produs crește.

Echipa Class Gifts se asigură ca fiecare produs din gama lor să fie de calitate excelenta. Un client mulțumit înseamnă mult pentru magazin. Clienții au dreptul de a avea parte doar de cele mai bune produse de la magazinul de la care cumpără.

Majoritatea produselor de la Class Gifts sunt din cristal de Bohemia

Punctul forte al acestui magazin îl reprezintă, bineînțeles, produsele din cristal de Bohemia. Majoritatea produselor de la ei se incadreaza sub emblema cristalului bohemian. Seturi de pahare, vaze, bomboniere, orice obiectiv decorativ ti-ai putea dori. Au chiar și rame din cristal!

Cristalul de Bohemia este apreciat în întreaga lume, nu doar în Europa. În ultimii ani acesta a devenit căutat și la noi în țară. Românii se pot bucura de obiecte din cristal de la multe magazine online și fizice de la noi.

Argintul este un metal extrem de apreciat

Suntem cu toții de acord că produsele din cristal au o frumusețe de neegalat. Cristalul întruchipează frumusețea pură și este o plăcere să îl privim. Cu toate acestea, nici obiectele din argint nu trebuie date la o parte. Recent, vânzările obiectelor făurite din argint au crescut considerabil.

Clienții Class Gifts se bucură și de o serie întreagă de produse din argint. Aici puteți găsi tăvi și platouri din argint, pahare de șampanie și chiar statuete. Și asta nu este tot! Multe modele de rame foto produse tot din acest metal prețios sunt disponibile la magazinul online Class Gifts.

Un cadou unic – set argintat de cafea Sera Fruit

Setul din argint Sera Fruit este un cadou pe care îl poți folosi împreună cu soțul. Diminețile sunt mai frumoase când le începi alături de cei dragi. Class Gifts propune clientilor sai mai multe feluri de seturi de cafea, dar noi îl considerăm cel mai bun pe Sera Fruit. Un set mic, simplu și elegant, fără exagerări. Un produs ideal pentru a fi folosit de un cuplu de indragostiti în fiecare dimineață.

Ceramica grecească își face apariția și în casele românilor

Grecii sunt cunoscuți pentru foarte multe lucruri, în special artizanatul. Produsele din ceramică grecească sunt apreciate peste tot in lume. Acum te poți bucura și tu de produse lucrate manual din ceramică grecească.

Ce anume face ca aceste produse din ceramică grecească să fie atât de speciale? În primul rând, pentru că toate sunt lucrate manual. În al doilea rând, pentru că multe dintre ele sunt decorate cu foiță de aur de 24K. În al treilea rând, deoarece este o plăcere doar să le privești!

Vei cumpăra și tu de la Class Gifts?

Să facem o recapitulare despre motivele pentru care ar trebui să cumperi produse de la Class Gifts:

  • toatele produsele lor sunt de cea mai bună calitate;
  • majoritatea produselor decorative sunt din cristal Bohemia;
  • produsele din argint sunt disponibile in foarte multe modele;
  • produsele din ceramică grecească sunt lucrate manual.

Așadar, vei cumpăra și tu de la magazinul online Class Gifts? Noi deja ne-am făcut o listă de cumpărături cu multe produse! Vizitează site-ul magazinului și spune-ne și nouă ce părere ai despre produsele lor.

Comentarii