EXCLUSIV Un cunoscut inginer de la RAR Iași a murit ieri într-un accident în Roman. Cine este acesta FOTO

vineri, 06 ianuarie 2023, 09:51
2 MIN

Iulian Rusan era inginer de mulți ani la Registrul Auto Român din Iași. În vârstă de 54 de ani, acesta se afla în concediu. Ieri, inginerul era la volanul mașinii alături de socrul său și se îndreptau spre intrarea în municipiul Roman dinspre Suceava.

Autoturismul lor a intrat frontal într-un altul, iar Iulian Rusan și socrul său au murit. Ieri, angajații de la RAR erau șocați de moartea colegului lor, care lucra de mulți ani în instituție. "La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 15:40, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în afara localității Nisiporești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 69 de ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism din direcția Suceava spre municipiul Roman, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Urecheni, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 69 de ani și a unui alt pasager din același autoturism, precum și rănirea conducătorului auto de 23 de ani și a unei femei de 73 de ani, din județul Vrancea, pasager în primul autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au precizat reprezentanții Poliției Neamț.

"S-a pierdut un om…ne-au transmis colegii de la RAR Iași. Iulian Rusan era cel care le ridica moralul tuturor din echipa căreia i s-a alăturat din anul 2006 și a fost un om cu suflet mare, care iubea animalele, muntele și schiul. La 54 de ani, povestea sa a luat sfârșit într-un accident rutier. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!", au scris și cei de la RAR București.

El era căsătorit și avea o fetiță.

Comentarii