FC Politehnica Iaşi îi poate trage ţeapă lui Gigi Becali

sâmbătă, 01 septembrie 2018, 16:31
2 MIN
 FC Politehnica Iaşi îi poate trage ţeapă lui Gigi Becali

 

 După ce l-a vândut în vară pe Qaka la FCSB cu 375 000 de euro, clubul din Copou e la un pas de a-l cumpăra pe fotbalist cu 200 000 de euro. Albanezul e aşteptat mâine în Iaşi. Este posibilă şi revenirea lui Platini

 

Politehnica Iaşi este aproape de a-l readuce în Copou pe Kamer Qaka. Ieşenii l-au vândut în vară la FCSB pe mijlocaşul albanez cu 375 000 de euro plus TVA, iar acum sunt aproape de a-l cumpăra cu 200 000 de euro plus TVA. Cele două cluburi s-au înţeles pentru această tranzacţie, ieşenii urmând apoi să rezolve problema cu basarabenii care l-au adus pe Qaka în Copou. Conform înţelegerii din vara trecută, cei care l-au adus pe fotbalist la Poli din Norvegia aveau dreptul la 25% din suma rezultată dintre banii încasaţi de la FCSB şi cei cheltuiţi cu fotbalistul cât a stat la Iaşi. Ultima piedică, acordul fotbalistului de a reveni la Iaşi, este aproape de a fi depăşită. Ameninţat că va sta în tribune dacă nu revine la Iaşi, Qaka nu mai pare de neclintit în ceea ce priveşte hotărârea de a rămâne la FCSB. Dacă nu apar elemente neprevăzute, albanezul va semna mâine un contract pe doi ani cu Iaşul, urmând a primi o primă de (re)instalare de 12 000 de euro şi cel mai mare salariu din lot, 6 000 de euro lunar.

 

O altă revenire posibilă faţă de sezonul trecut este cea a lui Platini. Clubul iranian Sanat Naft nu a plătit suma de transfer a fotbalistului cedat în vară de Poli, astfel că mijlocaşul în vârstă de 32 de ani ar putea reveni în Copou. Lucrurile se vor clarifica săptămâna următoare. Informaţiile au fost anunţate de preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

 

 

 

Comentarii