Femeie de 45 de ani bătută cu sălbăticie de prietenii soţului

Medicii de la Urgenţe s-au arătat surprinşi de numărul mare de agresiuni din acest weekend. Printre victime, şi doi marocani.

luni, 12 noiembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Femeie de 45 de ani bătută cu sălbăticie de prietenii soţului

În acest sfârşit de săptămână, medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“ s-au confruntat cu foarte multe cazuri de victime ale agresiunilor, o parte dintre acestea fiind cu autor necunoscut sau neprecizat. 

Un bărbat de 34 de ani din Podu Iloaiei a fost bătut de patru cunoscuţi, suferind multiple contuzii, la nivelul coloanei, cât şi la nivelul toracelui şi abdomenului, dar şi traumatism cranio-cerebral. După ce a fost evaluat de medicii de aici, a fost redirecţionat către Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament specific. Un alt caz a fost al unei femei de 45 de ani din Ţibăneşti, care a fost bătută de prietenii soţului său. „Pacienta prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, hematom frontal stâng, dar şi etilism acut“, au precizat medicii din UPU. Tot în week-end, doi marocani de 24 şi 27 de ani au ajuns la spital cu plăgi tăiate, cel mai probabil de sticlă sau de cuţit.

Astfel, bărbatul de 27 de ani, cu domiciliul în Maroc, avea plăgi pe antebraţul drept, dar şi pe braţ, neştiind însă cine a fost agresorul. Celălalt bărbat, de 24 de ani, avea plăgi tăiate la nivelul omoplatului stâng, în urma agresiunii fizice. Nici acesta din urmă nu le-a spus medicilor cine a fost agresorul. Un bărbat de 66 de ani din Andrieşeni s-a prezentat la spital abia după 12 de ore de la momentul agresiunii, atunci când a văzut că se simte tot mai rău. Medicii l-au diagnosticat cu insuficienţă respiratorie acută, sufe­rind în acelaşi timp şi de neoplasm bronho-pulmonar drept. Bărbatul nu a precizat cine a fost agresorul, aflându-se acum internat la Anestezie şi Terapie Intensivă. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii