Festival internaţional de creaţie vestimantară poimâine la Iaşi

marți, 18 iunie 2019, 01:50
2 MIN
 Festival internaţional de creaţie vestimantară poimâine la Iaşi

Acesta va debuta poimâine la Palas Mall şi la Casa de Cultură a Studenţilor.

Festivalul Internaţional de Creaţie Vestimentară „Art East“, o competiţie la care participă tineri designeri şi modele din cadrul Caselor de Cultură din ţară şi de la Universităţi din România şi din strinătate, se va desfăşura la Iaşi în perioada 21-23 iunie.

Evenimentul va avea loc la Palas Mall Iaşi şi la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, publicul având ocazia să admire cele mai în vogă ţinute ale sezonului. Astfel, pe 21 iunie, va avea loc Gala East Models Awards, urmând ca a doua zi, pe 22 iunie, să se desfăşoare concursul propriu-zis destinat tinerilor designeri.

A doua zi, pe 23 iunie, se va desfăşura Gala studenţilor de la Universitatea Naţională de Arte „George Enescu“ din Iaşi. În cadrul competiţiei destinate tinerilor designeri, creatori de modă şi modele vor exista trei secţiuni de participare care vor fi premiate, fiecare, cu locul I, II şi III şi Marele Premiu.

Astfel, studenţii se vor întrece la „Design vestimentar“, „Show“ şi „Modele“, juriul de specialitate, prezidat de nume importante din lumea modei din România şi străinătate, urmând să recompenseze originalitatea şi îndrăzneala, dar şi coerenţa la nivel de execuţie a conceptelor prezentate.

Festivalul Internaţional de Creaţie Vestimentară „Art East“ este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, în parteneriat cu Academia Show Models şi Palas Mall Iaşi.

Comentarii