Festivitate de deschidere a noii locații CardioDent, cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate (P)

joi, 28 iulie 2022, 11:00
2 MIN

Cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate pe piața stomatologică, Centrul Medical CardioDent își mută activitatea într-o nouă locație, mult mai modernă, trecând de la 2 la 5 cabinete, toate dotate cu aparatură de ultimă generație, acoperind astfel cu succes toate necesitățile de tratament ale ieșenilor, dar și a pacienților din întreaga țară și din străinătate.

Centrul Medical CardioDent, una dintre clinicile de top din Iaşi pe departamentul de Stomatologie, împlinește anul acesta 13 ani de dedicați sănătății orale, iar evenimentul este marcat într-un mod inedit, gândit în folosul pacienților:

„Am bucuria de a vă anunța că ne-am mutat activitatea într-o nouă locație, mai modernă, cu un număr mai mare de cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație, pentru a reuși astfel să deservim mai mulți pacienți și să acoperim cu succes toate necesitățile de tratament ale acestora, oferind soluții personalizate de tratament stomatologic, printr-o abordare multidisciplinară.” – Dr. Codrin Untu, Medic Stomatolog & fondatorul Centrului Medical CardioDent

CardioDent este una dintre puținele clinici din Iași unde pacienții pot beneficia de servicii stomatologice prin CAS, acestea fiind gratuite pentru copii și gratuite/parțial decontate pentru adulți, în limita plafonului lunar disponibil.

În plus, datorită faptului că echipa CardioDent este formată din medici dedicaţi fiecărei specialităţi stomatologice, pacienţii îşi pot rezolva în cadrul clinicii toate problemele dentare în perioade scurte de timp, în deplin confort şi siguranţă.

Astfel, toți cei care își doresc o dantură sănătoasă sunt așteptați în noua locație CardioDent, clinica unde pot beneficia de servicii stomatologice de calitate, la prețuri accesibile.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 29 Iulie, începând cu ora 12, în cadrul Complexului Sedeș din Valea Lupului, situat pe Stradela I.P. Culianu nr. 43, noua locație a clinicii.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii